Spread the love


Η Αγγελική Δαλιάνη, έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της ως «Μαρία η άσχημη» περιμένει το δεύτερο της παιδί με τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη και ήδη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ικαρία μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη και την 8χρονη κόρη τους Λυδία.

Σε μια από τις εξορμήσεις της στην παραλία, η Αγγελική Δαλιάνη δεν δίστασε να ποζάρει γυμνόστηθη με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της – αν και δεν κατάφερε να το καλύψει ολοκληρωτικά- και στη συνέχεια να ανεβάσει το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. «Η εγκυμοσύνη είναι σέξι» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

Η εγκυμοσύνη της πάει κι αυτό φαίνεται στα τελευταία στιγμιότυπα που ανάρτησε, αφού η Αγγελική Δαλιάνη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς σε δύο μήνες – περίπου – θα κρατήσει στην αγκαλιά της, το δεύτερο της παιδί.

Η όμορφη και ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες αναδεικνύοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Στις τελευταίες της αναρτήσεις, θέλησε να δείξει πως μια γυναίκα μπορεί να παραμείνει σέξι και όταν είναι σε ενδιαφέρουσα.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του μπάνιου της σε παραλία, βρήκε το θάρρος και αφαίρεσε το μαγιό της και πόζαρε topless στον σύζυγο της, αλλά και στους φίλους της που την ακολουθούν. Στη λεζάντα της μιας εικόνας που δημοσίευσε, έγραψε: «Pregnacy is the new sexy!».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η αγαπημένη ηθοποιός έχει καταφέρει με μόνο 206 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερων από 67.8 χιλιάδων followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook I το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη

Αγγελική Δαλιάνη Αγγελική Δαλιάνη



Spread the love