Spread the love


H ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου πόσταρε ένα βίντεο από τις βουτιές της σε παραλία της Μυκόνου και το κορμί της εντυπωσιάζει.

Tα όμορφα γυναικεία κορμιά εμείς τα θαυμάζουμε. Ναι, Αθηνά Οικονομάκου για εσένα λέμε που κάνεις τα μπάνια σου στις παραλίες της Μυκόνου. Θηλυκές καμπύλες και κοιλιακοί να διαγράφονται. Τους μετράμε αν χρειαστεί.

Το μυστικό της Αθηνάς είναι το pilates και η aerial yoga. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει ποστάρει φωτογραφίες και βιντεάκια από τις προπονήσεις της.

Λατρεύει τα ταξίδια αλλά στη Μύκονο φαίνεται πως έχει αδυναμία αφού εκεί διατηρεί και ο σύντροφός της ξενοδοχειακή μονάδα.

Η Αθηνά Οικονομάκου απέδρασε για να γλιτώσει από τον καύσωνα και τελικά προκάλεσε «καύσωνα» στο νησί των ανέμων, όμως όπως φαίνεται!

Η ηθοποιός εθεάθη σε γνωστή παραλία του νησιού να κάνει τις βουτιές της και να προκαλεί τα βλέμματα των λουόμενων με το καυτό μπικίνι της.

H Αθηνά ανέβασε το βίντεο, το οποίο «έντυσε» μουσικά με ένα κομμάτι του συγκροτήματος «Melisses».

Το αγαπημένο συγκρότημα θέλησε να «ευχαριστήσει» την Αθηνά Οικονομάκου, αναδημοσιεύοντας το βίντεο της ηθοποιού στην επίσημη σελίδα του, στο Instagram.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Αθηνά από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

«’Οταν βλέπεις τη φοβερή Αθηνά Οικονομάκου να ανεβάζει αυτό το video καταλαβαίνεις ότι ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙ», έγραψαν οι Melisses ξαναποστάροντας το στιγμιότυπο.

Δείτε τη στο Facebook το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο, αλλά και τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου  Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου



Spread the love