Spread the love


Όταν η προσφυγική ομάδα της Αμμοχώστου η «Ανόρθωση» μπαίνει στο γήπεδο τα περισσότερα ανδρικά μάτια είναι στραμμένα στις κερκίδες. Αιτία η πιστή οπαδός της ομάδας Χρύσα Ζαβρή.

Η Χρύσα Ζαβρή είναι γυμνάστρια, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το bodybuilding και είναι φανατική φίλαθλος της Ανόρθωσης αναστατώνοντας τις κερκίδες.

Είναι μία από τις πλέον καυτές ελληνικές παρουσίες του Instagram και φροντίζει να μην αφήνει παραπονεμένους τους θαυμαστές της.

Η εκρηκτική γυμνάστρια Χρύσα Ζαβρή, η οποία δεν σταματάει να… πυρπολεί όσους την “ακολουθούν” στο Instagram με τις καυτές φωτογραφίες της, με την ίδια να φοράει μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Δεν το αμφισβητεί κανείς πως είναι ένα από τις ωραιότερες γυναίκες της Κύπρου. Κάθε της εμφάνιση στο γήπεδο και κάθε της φωτογραφία κατακλύζεται από σχόλια και like, ενώ οι ζαλάδες από τον αντρικό πληθυσμό έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Η οπαδός της Ανόρθωσης και πιστή ακόλουθη της πορείας της αγαπημένης της ομάδας φαίνεται να προσθέτει ένταση στην κερκίδα σε κάθε αγώνα…

Το κανόνι της Λάρνακας ποζάρει στις παραλίες με μαγιό που κόβουν την ανάσα, αφού αποκαλύπτουν τα καλογυμνασμένα και τούμπανα σημεία του κορμιού της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Δείτε ακόμα: Χρύσα Ζαβρή: Oπαδός και απίστευτο μοντέλο

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή Χρύσα Ζαβρή



Spread the love