Spread the love


Η 22χρονη Demi Rose Mawby είναι ένα φαινόμενο του διαδικτύου, με πολύ τολμηρές φωτογραφίες ως μοντέλο, με «ζουμερό» στήθος και υπέροχα οπίσθια. Γρήγορα έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον τρόπο που κοιτάζει το φακό..

Η Demi Rose Mawby υπήρξε και αστέρι του περιοδικού «Taz’s Angels». Προκάλεσε αίσθηση στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης από πολύ νεαρή ηλικία, και πολύ γρήγορα έκανε μεγάλο ντόρο σχετικά με το όνομά της ως μοντέλο, κάνοντας φωτογραφήσεις σε όλο τον κόσμο και εμφανίζοντας σε πολυάριθμα περιοδικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής

Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια της Βρετανία στο Instagram με περισσότερους πέντε εκατομμύρια followers..

Στην ερώτηση τι κάνει η Demi και είναι τόσο δημοφιλής, η απάντηση βρίσκεται στις εκπληκτικές φωτογραφίες της, τόσο στις selfies που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, όσο και στις επαγγελματικές.

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν από την ένταξή της στους «Angels της Taz», μάλιστα έλαβε και βραβείο σε ένα βίντεο «World Star Hip Hop».

Όλα τα παραπάνω, μαζί με την καλλίγραμμη σιλουέτα της κάνει τους θαυμαστές της να την ερωτεύονται και να προσπαθούν να κρατούν επαφή μαζί της, σε ότι και αν κάνει.

Ο ράπερ Tyga μπορεί να έχει επιστρέψει εδώ και λίγους μήνες στην αγκαλιά της Kylie Jenner, αλλά το διάστημα που οι δυο τους είχαν χωρίσει, αυτός είχε βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Demi Rose.

Η Demi Rose Mawby γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1995, και ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Γεννήθηκε στο Μπέρμιγχαμ, του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά διαμένει μόνιμα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Εθνικότητα Βρετανική και Κολομβιανή, και αυτό την κάνει ακόμα πιο σέξι και ξεχωριστή. Της αρέσει να ακούει Ισπανική μουσική, και αρκετές φορές έχει τολμήσει να δείξει το σώμα της σε πολύ αισθησιακές φωτογραφήσεις, όπως αυτές που ακολουθούν.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της:

Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose

Δείτε και ορισμένες εντυπωσιακές της φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Demi Rose

Δείτε ακόμα:

Απολαύστε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Demi Rose (ΦΩΤΟ)

Η Demi Rose σε κάθε έξοδο βγάζει μάτια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η 22χρονη Demi Rose έχει κορμί που ακολουθούν 4,5 εκατ. followers (ΦΩΤΟ)



Spread the love