Spread the love


Κάθε κίνησή της αποπνέει αισθησιασμό. Η Έλλη Παπαγγελή ξέρει πολύ καλά να κερδίζει την προσοχή και να προκαλεί τους άντρες σε φαντασιώσεις. Αυτή τη φορά τραβά τα βλέμματα πάνω της κάνοντας τις διακοπές της και παίζοντας με τον φωτογραφικό φακό στην Μύκονο.

Η Έλλη Παπαγγελή έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook στην οποία υποστήριζε ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Έγινε γνωστή στους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και των συμπληρωμάτων μέσω μιας διαφήμισης πόσιμου κολλαγόνου.

Στο χώρο του Ίντερνετ, όμως, έγινε γνωστή μέσα από τις φωτογραφίες της τόσο από αυτές που αναδεικνύουν το εξαιρετικής ομορφιάς πρόσωπό της όσο και από τις άλλες… τις ημίγυμνες ή με μαγιό.

Δείτε τη στη σελίδα Elliepapageli.com το Facebook το Youtube και στο Instagram

Στη Μύκονο για να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα, για να κάνει τα μπάνια της, βρέθηκε η Έλλη Παπαγγελή.

Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα και μοντέλο φόρεσε το καυτό φλοράλ μαγιό της και βούτηξε στα γαλάζια νερά του Νησιού των Ανέμων, αναστατώνοντας τους λουομένους με το κορμί της και ειδικά με την πίσω όψη της.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Έλλη από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ)

Τα λόγια είναι περιττά, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Ειδικά όταν η αναφορά γίνεται σε ένα πλάσμα όπως η Έλλη Παπαγγελή, με υπέροχες αναλογίες και ένα χαμόγελο που σε λιώνει…

Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή

 

 

 



Spread the love