Spread the love


Το μοντέλο και DJ Λάουρα Δημητρίου έβγαλε καυτές selfies τα πλούσια προσόντα της και τις ανέβασε στα social media, ανάβοντας φωτιές στο ανδρικό κοινό.

Πολλές φορές θα έχει συμβεί σε αρκετούς να βρεθούν σε κάποιο μαγαζί και στα decks να παίζει μουσική μια αιθέρια παρουσία.

Η συγκεκριμένη αιθέρια παρουσία βέβαια, αν δεν ακούει στο όνομα Λάουρα Δημητρίου, τότε σίγουρα δεν είναι η πιο «καυτή».

AdTech AdΌποιος έχει αντίθετη γνώμη, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφθεί το Facebook και το Instagram της πληθωρικής Λάουρας και όλες οι απορίες για την «πρωτιά» θα λυθούν σε μερικά δεύτερα.

Κι αυτό συμβαίνει, γιατί το ξανθό κορίτσι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί προκαλεί με την σέξι εμφάνισή της και τα σχόλια είναι αμέτρητα.

Η Λάουρα Δημητρίου συνεχίζει να προκαλεί «πόνο» με την παρουσία της στα social media.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Το «ζουμερό» κορμί της, μαζί με το αισθησιακό και ναζιάρικο το βλέμμα της φτιάχνουν ένα αποτέλεσμα άκρως εκρηκτικό.

Η Λάουρα λοιπόν, έχει το τέλειο μπούστο και τα τέλεια οπίσθια χωρίς να την ενδιαφέρει  τι λένε οι πολύ κακές γλώσσες για αυτό.

Το 25χρονο κορίτσι έχει καταγωγή από τον Λίβανο και τρελαίνει όλο τον ελληνικό πληθυσμό με τις απίστευτες καμπύλες της.

Kάθε της φωτογραφία με μαγιό, ή με εσώρουχα ή με καυτές εμφανίσεις μετράνε χιλιάδες Likes αλλά και σχόλια από τους followers της που μόνο στο Instagram είναι πάνω από 53.000.

Δείτε ακόμα: Λάουρα Δημητρίου: Το κορίτσι που βγάζει μάτια

Μια ματιά στις τελευταίες selfie που έχει αναρτήσει φέτος το καλοκαίρι θα σας πίσει ότι δεν έχουμε άδικο…

Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου

 

 

 

 



Spread the love