Spread the love


Αυτός είναι ο λόγος που η Lindsey Pelas στο Instagram έχει καταφέρει να την ακολουθούν πάνω από 6,8 εκατομμύρια followers. Το στήθος της ξεχειλίζει πάντα από το μαγιό, και οι καμπύλες της είναι θεϊκές. Απολαύστε τη.

Η Lindsey Pelas είναι το πιο ζουμερό κορίτσι από τότε που άρχισε να κάνει καριέρα στο instagram. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε μα την αξία της να την ακολουθήσουν πάνω από 6,8 εκατομμύρια φίλοι της, με μόνο 908 δημοσιευμένες φωτογραφίες της.

Απολαύστε τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, και ιδιαίτερα από την επίσκεψή της στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα την Σαντορίνη, όπου και πόζαρε με το μαγιό της.

Είναι η ξανθιά, το απόλυτο όπλο, αφού και μικρή σε ηλικία είναι, και έχει όλα εκείνα τα προσόντα να δούμε την καριέρα της να γιγαντώνεται μπροστά στα μάτια μας.

Την λάτρεψε το παγκόσμιο κοινό από τις σελίδες του αντρικού περιοδικού Playboy, ως Cybergirl για τον μήνα Μάιο του 2014, και από τότε η καριέρα της εκτινάχθηκε στα ουράνια.

Είναι, λένε , διάδοχος της Kate Upton η 26χρονη καλλονή, και μεγάλη ανταγωνίστρια της Charlotte McKinney .

H Lindsey Pelas έχει φωτογραφηθεί σε όλα τα γνωστά έντυπα κόβοντας την ανάσα σε όσους την είδαν και βοηθώντας τη να κάνει αυτή την τεράστια καριέρα, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Δείτε τι γράφει η wikipedia.org

Έχει γεννηθεί στις 19 Μαιόυ 1991, και είναι από τις κοπέλες θαύμα του διαδικτύου, που έχει αγαπηθεί από όλο τον πλανήτη για το «ζουμερό» κορμί της σε ένα επάγγελμα που βασιλεύουν οι ανορεκτικές..

Δείτε τη στο Τwitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες της φωτογραφίες, για να δείτε πως αυτό το κορίτσι είναι όλα τα λεφτά.

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Lindsey Pelas (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas Lindsey Pelas



Spread the love