Spread the love


Η Βραζιλιάνα μοντέλο Liziane Gutierrez δείχνει το «φουσκωμένο» κορμί της στην παραλία του Μαϊάμι μέσα σε ολόσωμο βρεγμένο μαγιό, και έκανε όλους να την προσέξουν.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι, λόγο κυρίως των ολοστρόγγυλων γλουτών της που την αναφέρουν ως την Kim Kardashian της Βραζιλίας.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 28χρονη Liziane Gutierrez είναι επώνυμη Βραζιλιάνα ηθοποιός, μοντέλο, και βέβαια αστέρι Instagram, αφού στον προσωπικό της λογαριασμό τα δίνει όλα για τους φίλους της που την ακολουθούν.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με 453 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω της περισσότερους από 502 χιλιάδες followers, και ο λόγος είναι απλός. Το ταλέντο της, αλλά και τα πλούσια ελέη της ξεχειλίζουν από τα μαγιό που κάθε φορά επιλέγει να φωτογραφηθεί.

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωνε ο διεθνής σκανδαλοθηρικός τύπος πριν λίγο καιρό ήταν πρωταγωνίστρια σκανδάλου αφού όπως ισχυρίστηκε έφαγε ξύλο από τον αμφιλεγόμενη τραγουδιστή Chris Brown σε ένα πάρτι στο Λας Βέγκας.

Βέβαια, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το κορίτσι από την Βραζιλία έχει τον τρόπο της να κερδίζει το 15λεπτο της διασημότητας της με κάθε τρόπο.

Φανταστείτε, ότι σε μια προηγούμενη φορά, (όπως λένε οι κακές γλώσσες) είχε φωνάξει τους παπαράτσι να την φωτογραφήσουν όταν άλλαζε μαγιό στην παραλία του Malibu.

Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ εντυπωσιακό κορμί, και δεν ντρέπεται να το δειγματίζει με όποιον τρόπο, αφού ξέρει την ψυχολογία των άντρων, και ότι αρέσει έτσι κι αλλιώς.

Η κοπέλα ξέρει να προκαλεί, και αυτή τη φορά δεν ντράπηκε καθόλου να αλλάξει μπροστά από τις άγρυπνες φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι, που δεν έχασαν ευκαιρία, όπως αναφέρει το wwtdd.com

Δείτε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για την Liziane Gutierrez

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Liziane Gutierrez (ΦΩΤΟ)

Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez Liziane Gutierrez



Spread the love