Spread the love


Κι όμως υπάρχει σωσίας της Angelina Jolie! Ο λόγος για την Mara Teigen, η οποία εκτός από επιτυχημένο μοντέλο, μοιάζει εκπληκτικά με την πρώην κ. Pit.

Τι να πρωτοκοιτάξει κανείς: τα υπέροχα μάτια της, τα σαρκώδη χείλη της ή το θηλυκό σώμα της; Η Mara Teigen είναι ένα πανέμορφο μοντέλο και οι φωτογραφίες της το αποδεικνύουν.

Όταν δε, οι χρήστες του Instagram ανακάλυψαν την απίστευτη ομοιότητά της με την Angelina Jolie, οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν.

Η Teigen έχει συμμετάσχει σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες, μεταξύ αυτών και στο διαφημιστικό της Kylie Jenner, της μικρότερης αδερφής της Κιμ Καρντάσιαν, για τη νέα σειρά καλλυντικών της.

Η Τeigen δηλώνει φαν της Jolie αλλά και ενθουσιασμένη όταν την συγκρίνουν με τη σταρ του Χόλιγουντ. Και πώς να μην είναι ενθουσιασμένη , αφού καθημερινά βλέπει τις μετοχές της να εκτοξεύονται και τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media να κατακλύζονται από χιλιάδες ακόλουθους !!!

Αν κρίνουμε από τις υπέροχες φωτογραφίες που ποστάρει στο Instagram η Mara Teigen, καταλαβαίνουμε πώς έχει φτάσεις τους  772.000 followers!

Με πρόσωπο αγγέλου και κορμί, που κολάζει, η Mara Teigen αναστατώνει σχεδόν καθημερινά το Instagram. Η ομορφιά στην περίπτωση του μοντέλου από την Καλιφόρνια είναι προσωποποιημένη στην σέξι μελαχρινή που ξυπνά τις αισθήσεις των απανταχού αρσενικών.

Η αλήθεια είναι πως η Mara… παρά είναι όμορφη! Είτε μελαχρινή, είτε ξανθιά, είτε καστανή.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen

Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen Mara Teigen

Mara Teigen (56) Mara Teigen (56) Mara Teigen (56) Mara Teigen (56)

 



Spread the love