Spread the love


Η Nadeea Volianova είναι η popstar που της αρέσει να ποζάρει πιο πολύ ως μοντέλο, προβάλλοντας το υπέροχο στήθος της, αφού έπεσε με τα λιγοστά της ρούχα στη θάλασσα σε μια παραλία στο Μαϊάμι, και το αποτέλεσμα μας μάγεψε.

Θα πρέπει να αναφέρουμε για όσους δεν την γνωρίζεται θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αμερικανίδα, 31 ετών Nadeea Volianova είναι μια προκλητικά όμορφη Ρωσο-Γάλλίδα στη καταγωγή ποπ τραγουδίστρια, στιχουργός, ράπερ, dj, ζωγράφος και ηθοποιός με υπέροχο σώμα, που όποτε τόλμησε να κάνει «φανταχτερή» φωτογράφηση κερδίζει τα αντρικά βλέμματα.

Η Nadeea Volianova, είναι γνωστή επίσης για την σχέση της με το κοινό, αλλά και με τους φίλους της που την ακολουθούν, οποία δεν διστάζει να προβληθεί για τις τολμηρές της φωτογραφίσεις.

Το πρώτο της άλμπουμ ήταν το «Jealousy’» που κυκλοφόρησε το 2005 και μέχρι σήμερα, είχε περισσότερα από τέσσερα full-length άλμπουμ.

Αυτό το κορίτσι θεωρείται ως η Ρωσίδα Lady Gaga, που σύντομα πρόκειται να φτάσει στη θέση των κορυφαίων προσωπικοτήτων του Hollywood, αφού κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, αλλά έχει γεννηθεί στο Παρίσι, στις 2 Σεπτεμβρίου, 1986.

Έχει πολλούς φίλους, στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα στο Instagram με μόνο 233 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 106 χιλιάδες ακόλουθους.

Η Nadeea είναι περισσότερο γνωστή για τις έντονες αντιπαραθέσεις της στα ΜΜΕ, με φωτογραφίσεις της περιέχουν μηνύματα που αφορούν κοινωνικά θέματα , όπως την προστασία των ζώων, και είναι το νούμερο #5 στον κατάλογο των 100 κορυφαίων επώνυμων προσώπων στην καλή μεταχείριση των ζώων στην Έκθεση «Onalytica 2016».

Για την προσωπική της ζωή θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, δεν έχει παντρευτεί ακόμα. Έχει κράτησε χαμηλό προφίλ της στο θέμα αυτό, ώστε κανείς να μην ξέρει πραγματικά αν έχει κάποιον δεσμό ή όχι. Δεν έχει μοιραστεί προσωπικές της πληροφορίες με ένα σαφή τρόπο που δείχνει ότι της αρέσει η προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Γεγονός είναι ότι ξέρει καλά το παιχνίδι της επικοινωνία μέσα από τα social media, και μπορεί να προκαλεί, γιατί το κορμί της την βοηθά, ώστε να κερδίζει άξια την προβολή της με κάθε τρόπο.

Αυτή τη φορά φόρεσε ένα see through μπλουζάκι, και μας άφησε να απολαύσουμε το υπέροχο μπούστο της που την κάνει να ξεχωρίζει.

Δείτε την σελίδα της: nadeea.com

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Nadeea Volianova (ΦΩΤΟ)

Θαυμάστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova

Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova Nadeea Volianova



Spread the love