Spread the love


Από κορμί, κορμάρες.. Οι τραγουδίστριες Σάσα Μπάστα μαζί με την Μαρία Καρλάκη συνεχίζουν στην Μύκονο, όχι μόνο για δουλειά, αλλά για να απολαύσουν μαζί τις χαρές τις θάλασσας και των διακοπών σκορπίζοντας εγκεφαλικά στις παραλίες του νησιού.

Τις ομορφιές της Μυκόνου συνεχίζουν να χαίρονται οι εγχώριοι celebrities.

Σε αυτό το mood και η Σάσα Μπάστα μαζί με την Μαρία Καρλάκη, οι οποίες κάνουν live εμφανίσεις στο νησί των ανέμων και συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες ανέβασαν την θερμοκρασία επικίνδυνα, καθώς πήγαν για μπάνιο στο «seaside restaurant Solymar» στο Καλό Λιβάδι ντύνοντας τα σούπερ καυτά κορμιά τους με αποκαλυπτικό μαγιό, και το αποτέλεσμα ενίσχυσε τον καύσωνα, αλλά μαζί με δροσερό αεράκι από τις καλλίγραμμες παρουσίες τους στην παραλία.

Δείτε την Σάσα Μπάστα στο Facebook το και στο Instagram

Δείτε την Μαρία Καρλάκη στο το Instagram και στο Facebook

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV και θα καταλάβετε!

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει κλείσει τον παλιό της λογαριασμό στο Instagram (sasabastavip), και άνοιξε νέο (sasa_basta_), και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί. Η Σάσα είναι ελεύθερη και δεν θέλει να κουβαλάει μαζί της τα βάρη του παρελθόντος. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι στο νέο της λογαριασμό έχει ανεβάσει 255 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 33.1 χιλιάδες follower.

Δείτε ακόμα:

Τα παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Σάσα Μπάστα (ΦΩΤΟ)

Τα παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Μαρία Καρλάκη (ΦΩΤΟ)



Spread the love