Spread the love


Η 45χρονη Κολομβιανή ηθοποιός Sofia Vergara ποζάρει γυμνή στο περιοδικό «Woman’s Health Magazine» της Αυστραλίας, στο τεύχος του Σεπτεμβρίου 2017, και μας έκανε να αναστενάξουμε με τις καμπύλες της και τις υπέροχες πόζες που αναδεικνύουν το χυμώδες κορμί της.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η Sofia Vergara (Σοφία Βεργάρα) είναι Κολομβιανή ηθοποιός, κωμικός, παραγωγός, οικοδέσποινα τηλεοπτικών προγραμμάτων, μοντέλο και επιχειρηματίας που έχει κάνει τεράστια καριέρα στις ΗΠΑ, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξε η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός.

Έχει γεννηθεί στις 10 Ιουλίου 1972 (ηλικία 45), στη Μπαρρανκίγια της Κολομβίας, αλλά έχει κάνει όλη την Αμερική να παραμιλάει με το σώμα της.

Το ύψος που δεν ξεπερνάει το 1,70, και το 2015 έχει παντρευτεί τον Τζο Μανγκανιέλο, αφού χώρισε πρώτα με τον πρώτο της σύζυγο Τζόι Γκονζαλεζ, που μαζί του είχε μείνει από το 1991 ως το 1993.

Η Sofia Vergara ήταν ευρέως γνωστή ως συμπαρουσιάστρια δύο τηλεοπτικών σόου για το ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο Univisión στα τέλη του 1990. Η πρώτη της αξιοσημείωτη δουλειά σαν ηθοποιός στα Αγγλικά ήταν στην ταινία «Chasing Papi» το 2003.

Μεταγενέστερα, εμφανίστηκε σε ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Four Brothers» το 2005 και δύο ταινίες του Tyler Perry — «Meet the Browns» το 2008 και «Madea Goes to Jail» το 2009, λαμβάνοντας μια ALMA Award υποψηφιότητα για το τελευταίο.

Η επιτυχία της Sofia Vergara στην τηλεόραση της εξασφάλισε ρόλους σε πρόσφατες ταινίες «The Smurfs» (2011), New «Year’s Eve» (2011), «Happy Feet Two» (2011), «The Three Stooges» (2012), «Escape from Planet Earth» (2013), «Machete Kills» (2013), «Chef» (2014), και «Hot Pursuit» (2015). Το 2012 και το 2013, ήταν η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η Sofia Vergara πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC στη σειρά «Modern Family» στο ρόλο της Gloria Delgado-Pritchett, για τον οποίο έχει προταθεί για τέσσερα Golden Globe Awards, τέσσερα Primetime Emmy Awards, και επτά Screen Actors Guild Awards.

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Το 2014 , έχει ταξινομηθεί ως η 32η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο από το Forbes.

Δείτε τη στο Facebook  το Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Άμα θες να «κολαστείς» δες την Σοφία Βεργκάρα γυμνή (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara



Spread the love