Spread the love


Οι παίκτριες του διάσημου τηλεπαιχνιδιού «X Factor» Louisa Johnson, Chloe Paige και Havva Rebke δείχνουν τα σέξι μπικίνι τους μαυρίζοντας ενώ κάνουν διακοπές στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Η Louisa και η Chloe κάνουν ηλιοθεραπεία, ενώ η Havva είναι λίγο πιο συνεσταλμένη!

Βέβαια, οι φωτογραφίες τους έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, αφού αυτά τα κορίτσια κέρδισαν την κριτική επιτροπή και τους έκαναν να γυρίσουν να τις προσέξουν για τις φωνητικές τους δυνατότητες, και όλος ο ανδρικός πληθυσμός τις πρόσεξε και για τις σωματικές τους αναλογίες.

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο πράγμα, παίκτριες τηλεπαιχνιδιού να εμφανίζονται έτσι, και σίγουρα με Ελληνίδες παίκτριες θα περάσουν αιώνες για να τις «απολαύσουμε» τόπλες

Τα πολλά λόγια όμως είναι περιττά, αφού ο παπαράτσι έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά απαθανατίζοντας τα κορίτσι σε πολύ ιδιωτικές στιγμές τους, για να χαρούμε και εμείς οι κοινοί θνητοί λίγο, κλέβοντας από την λάμψη τους.

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor X Factor



Spread the love