Spread the love


Λίγες μέρες πριν επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό του STAR και του «Τροχού της τύχης», που θα συνεχίσει και τη φετινή σεζόν την επιτυχημένη του πορεία, το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια επιλέγει να αποφορτίζεται πλήρως στο νησί της Κρήτης.

Η Τζούλια Νόβα φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να βάζει «φωτιά» στο- ήδη ζεστό- καλοκαίρι, με τις τελευταίες της εμφανίσεις με μαγιό να είναι ικανές να στείλουν σύσσωμο τον ανδρικό πληθυσμό στον… ψυχίατρο.

Μετά τις διακοπές της στη Μύκονο τον προηγούμενο μήνα, αλλά και το ταξίδι της στην Ουκρανία όπου γεννήθηκε, η Τζούλια εθεάθει στην Κρήτη.

Τις ομορφιές τις Κρήτης απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Τζούλια Νόβα, αναρτώντας παράλληλα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο όμορφο νησί.

Το κορίτσι του Τροχού της Τύχης απόλαυσε τις προηγούμενες ημέρες το ποτό της παρέα με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη Σόφη Πασχάλη και σήμερα σήμερα χάρισε στους followers της μια σέξι φωτογραφία της από την πισίνα του ξενοδοχείου.

Δείτε την Τζούλια Νόβα στο Facebook και στο Instagram

Το πανέμορφο κορίτσι του Τροχού της Τύχης ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και και τα Likes και τα σχόλια στις φωτογραφίες “πέφτουν” βροχή”.

«Πάρε μια βαθιά ανάσα και απλώς απόλαυσε τη ζωή», γράφει στη λεζάντα κάτω από την πρώτη φωτογραφία.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα για την Τζούλια στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Χαμογελαστή και με τα μαλλιά της πιασμένη κότσο, η Τζούλια Νόβα φωτογραφίζεται με το μαύρο στράπλες μπικίνι της και μοιράζει εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό και όχι μόνο με αυτή της την εμφάνιση.

Τζούλια Νόβα Τζούλια Νόβα Τζούλια Νόβα Τζούλια Νόβα Τζούλια Νόβα Τζούλια Νόβα Τζούλια Νόβα Τζούλια Νόβα Τζούλια Νόβα

 



Spread the love