Spread the love


Η Viki Odintcova είναι το 24χρονο μοντέλο από την Ρωσία με περισσότερους από 4 εκατομμύρια followers στο Instagram, που τις αρέσουν οι τολμηρές φωτογραφήσεις, αλλά και οι επικίνδυνες, όπως να πέφτει από ουρανοξύστη στο Ντουμπάι.

Η Viki Odintcova έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν ανέβηκε στον πιο ψηλό ουρανοξύστη του Ντουμπάι για να βγάλει μια σειρά από πολύ παράτολμες φωτογραφήσεις κι ένα βίντεο που γρήγορα έγινε viral.

Η Viki Odintcova είναι το τέλειο κορμί, Ρωσίδα με πολύ εντυπωσιακά και ολοστρόγγυλα οπίσθια και πολύ «χυμώδη» στήθος, που δεν χάνει ευκαιρία να το προβάλει, χωρίς να προσβάλει. Έγινε πολύ γνωστή στο Instagram όταν κρεμάστηκε από ένα πανύψηλο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι χωρίς κανένα εξοπλισμό ασφαλείας, για να πάρει το τέλειο πλάνο και τα like των φίλων της.

Η Viki Odintcova έσκυψε έξω από την κορυφή του πύργου cayan στο Ντουμπάι, και κρεμάστηκε μόνο από το χέρι του βοηθού της. Πολλοί followers έμειναν έκπληκτοι από αυτή της την κίνηση.

Η 24χρονη Viki Odintcova, είναι μοντέλο τεράστιου βεληνεκούς και μεγάλη υποστηρικτής του υγιεινού τρόπου ζωής, αφού όπως υποστηρίζει «παίρνει την γυμναστική πολύ στα σοβαρά» κι αυτό φαίνεται πάνω στο τέλειο κορμί της.

Η Ρωσίδα βασίλισσα Instagram, ο οποία έχει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραδέχθηκε ότι ήταν λίγο νευρική πριν από την ακροβατική επίδειξη.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα. Κάθε φορά που βλέπω αυτό το βίντεο, οι παλάμες μου ιδρώνουν », είπε η κούκλα της Αγίας Πετρούπολης.

Δείτε τη στο κανάλι της στο youtube και το προφίλ της στο vk.com

Πολλοί από τους θαυμαστές της ήταν έκπληκτοι που πραγματοποιήθηκε το κόλπο αυτό, χωρίς κανένα εξοπλισμό ασφαλείας. Αν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μυστικό εξοπλισμό ασφαλείας, αυτό σίγουρα είναι πολύ καλά κρυμμένο από το γυμνό μάτι.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Viki Odintcova: Η τολμηρή η σέξι Ρωσίδα βασίλισσα του instagram (ΦΩΤΟ)

viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova

viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova viki odintcova

viki odintcova



Spread the love