Spread the love


Η Anitta είναι μια πολύ εντυπωσιακή Βραζιλιάνα τραγουδίστρια όπου φωτογραφήθηκε για το τραγούδι της «Paradinha» που ξεπέρασε στο youtube τις 139.456.000 εκατομμύρια προβολές, από στις 31 Μαΐου 2017 όπου και δημοσιεύτηκε.

Έτσι, η Anitta, για να τονώσει ακόμη περισσότερο το τραγούδι της προχώρησε σε μια πολύ «σεμνή» φωτογράφηση, επάνω σε ταράτσα μια φτωχογειτονιάς του Ρίο, παρέα με συστοιχία χορευτριών, που ξαπλωμένες σε πλαστικές ξαπλώστρες έδειχναν τα «ζουμερά» οπίσθιά τους..

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στην Κυριακή 20 Αυγούστου 2017, και πολύ γρήγορα οι πόζες της έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Το πραγματικό της όνομα είναι «Larissa de Macedo Machado» και κάνει καριέρα ως «Anitta» που είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της, από την πρώτη της εμφάνιση. Έχει γεννηθεί στις 30 Μαρτίου 1993, και έχει υπέροχο κορμί, εκτός από βελούδινη φωνή.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δισκογραφεί στην αμερικανική εταιρεία «Shots Studios», που υποστηρίζεται από τον Justin Bieber.

Η Anitta απέκτησε φήμη το 2013 μετά το single «Show das Poderosas», που έφθασε στην κορυφή του chart Brasil Hot 100 Airplay.

Αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι, το μαύρο bikini της είναι φτιαγμένο από μονωτική ταινία, και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που κάνει την εμφάνισή της ακόμα πιο προκλητική στα αντρικά μάτια.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Anitta κάθε φορά που ποζάρει με bikini πραγματικά τα «σπάει» αφού όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, το κορμί της και νεκρούς ανασταίνει.

Δείτε το κανάλι της στο youtube.com και το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, αλλά και το τραγούδι της που είναι μια μεγάλη επιτυχία:

Hoje é sexta feiraaaaaa! (Tu dejaste Brasil pero su canción se queda en mi mente @jbalvin )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη anitta ? (@anitta) στις

Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta Anitta



Spread the love