Spread the love


Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha Αλέκα Καμηλά ποζάρει με μαγιό σε πανέμορφες selfies και μας αφήνει να θαυμάσουμε το υπέροχο κορμί της, αν και μητέρα τριών παιδιών.. Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί.

Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha διαθέτει άψογη σιλουέτα μετά από τρεις εγκυμοσύνες.

Φορώντας τα μαγιό που τονίζουν το καλλίγραμμο σώμα της πόζαρε σε εντυπωσιακές selfie της οποίες στη συνέχεια «ανεβάζει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτός είναι και λόγος που πιστεύουμε ότι για την Αλέκα Καμηλά όσο και να περνούν τα χρόνια παραμένει μια όμορφη και σέξι γυναίκα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αλέκα Καμηλά μαζί με την οικογένειά της βρέθηκαν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η πρώην παρουσιάστρια, η οποία είναι πολύ ενεργή στο Instagram, μπορεί να χαλαρώνει και να γεμίζει τις μπαταρίες της, αλλά δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Τώρα όσοι έχουν περιέργεια για την ηλικία της θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το διάσημο μοντέλο είναι 43 ετών. «Είμαι μεγαλύτερη από τον σύζυγό μου και δεν ήθελα να το λέω αυτό στα παιδιά μου. Προφανώς με ενοχλεί. Έκοβα κάποια χρόνια, στις τούρτες γενεθλίων μου έβαζα λιγότερα κεριά. Κάποια στιγμή κάποιος ανέφερε την ηλικία μου, σε κάποια γενέθλια ξεχάστηκε και έβαλα τον κανονικό αριθμό. Όταν έμαθαν την πρόσθεση το κατάλαβαν και μου την “είπαν”, οπότε δεν κρύβομαι πια» είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Όλα Μπιπ».

Τέλος, θα πρεπει να σημειώσουμε ότι η Αλέκα Καμηλά υπήρξε αθλήτρια του ύψους. Παράλληλα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ αλλά και την παρουσίαση εκπομπών. Από τις σχέσεις της που έγιναν γνωστές είναι αυτή με τον Νίκο Γκάλη με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Καυτανζόγλειο όπου πήγαιναν για τρέξιμο.

Η σχέση τους κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια, συγκατοίκησαν και παρότι έδειχνε πως πήγαιναν για γάμο, χώρισαν. Στη ζωή της έπειτα μπήκε ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, που παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά σ’ ένα ευτυχισμένο γάμο.

Δείτε την στο Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά Αλέκα Καμηλά



Spread the love