Spread the love


Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου προκάλεσε για ακόμη μια φορά παραλήρημα στον ανδρικό πληθυσμό ανεβάζοντας μια φωτογραφία της που είναι ολόγυμνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός ξεφύλλιζε άλμπουμ και βρήκε μια φωτογραφία της από μια παλιά της φωτογράφηση που φοράει μόνο το άρωμά της και θέλησε να τη «μοιραστεί» με τους διαδικτυακούς της φίλους, που την λατρεύουν.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1968 στην Αθήνα και είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο.

Φορώντας πολύ όμορφα μπικίνι μαγιό, και με κυριότερο όπλο το χαμόγελό της ποζάρει χωρίς ίχνος ρετούς, για να εισπράξει τα like αλλά και τα κομψά σχόλια των φίλων της που την ακολουθούν.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι μια από τις πιο λατρεμένες Ελληνίδες ηθοποιούς που τακτικά φωτογραφίζεται, έτσι, χωρίς καμιά παρέμβαση, αφού το σώμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου δεν έχει ανάγκη από ρετούς.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

“Your naked body should only belong to those who fall in love with your naked soul”.Καλο βραδυ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Paleologou D (@alexandrapaleologou) στις

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Αλεξάνδρα Παλαιολόγου



Spread the love