Spread the love


Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ακόμα μια εντυπωσιακή Ελληνίδα τραγουδίστρια, όπου κάθε της εμφάνιση συζητείται, αφού και μητέρα είναι, και πολύ όμορφο σώμα έχει, και όταν επιλέγει bikini τότε τα λόγια χάνουν την αξία τους.

Η Αγγελική Ηλιάδη μετά από δύο εγκυμοσύνες διαθέτει ένα απίστευτο κορμί, και μας το αποδεικνύει περίτρανα όταν επιλέγει να φωτογραφηθεί με μαγιό.

Η τραγουδίστρια γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της για να αισθάνεται όμορφα η ίδια, αλλά και για να κάνει τους θαυμαστές της να μην ξεκολλάνε τα μάτια τους από πάνω της όταν τραγουδάει στην πίστα.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Ρόδο να απολαμβάνει τις βουτιές της σε πισίνα ενώ απολάμβανε το κοκτέιλ της, αλλά και σαμπάνια κάτω από το καυτό ήλιο.

Τα τελευταία της μπάνια της περιόδου, γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες το χειμερινό της πρόγραμμα είναι γεμάτο, όποτε πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της είπε να το εκμεταλλευτεί δεόντως.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, η Αγγελική Ηλιάδη μετά την κρίση στη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου φαίνεται να επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της με τον οποίο μοιράζονται καθημερινά αρκετές τους φωτογραφίες στα social media, και κάνουν τις κακές γλώσσες να σκάνε από το κακό τους.

H εκρηκτική τραγουδίστρια αυτή τη φορά εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στη Ρόδο. Με εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι να δείχνει ομορφότερη από ποτέ, και να φορτίζει τις μπαταρίες της για τον φετινό χειμώνα που θα την βρει για άλλη μια φορά στις νυχτερινές πίστες, αλλά και στο πλευρό της οικογένειάς της.

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην «εκρηκτική» Αγγελική Ηλιάδη (ΦΩΤΟ)

Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη

Επίσης, τη λατρέψαμε και στην προηγούμενη της φωτογράφιση με μαγιό, αφού αυτό το κορίτσι ξέρει να απολαμβάνει και τις χαλαρές της στιγμές ακόμα και όταν ο φωτογράφος την «πυροβολεί»..

Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη

Δείτε ακόμα:

H Τίνα Μελά έκανε να αναστενάξουν μέχρι και τα χαλίκια της παραλίας (ΦΩΤΟ)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «άναψε φωτιές» με κόκκινο brazilian μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Η Laura Gadea είναι η πιο «καυτή» αθλητικογράφος με ρεπορτάζ σε άλλο επίπεδο (ΦΩΤΟ)

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η Ελληνίδα μάνα με καυτές πόζες στο Instagram (ΦΩΤΟ)



Spread the love