Spread the love


Η φρέσκια και πολυτάλαντη 21χρονη πρωταγωνίστρια του Τατουάζ, Δανάη Παππά, της νέας σειράς από τους δημιουργούς του Μπρούσκο, μας κέρδισε ήδη από το trailer.

Τρεις φορές χρειάστηκε ο Ανδρέας Γεωργίου να αναβάλει τα γυρίσματα για τον πιλότο της νέας καθημερινής σειράς που ετοιμάζουν με τον Κούλλη Νικολάου, με τίτλο «Τατουάζ» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

Ο λόγος ήταν πως ήθελε να βρει την ιδανική κοπέλα που θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πλευρό του Στέφανου Μιχαήλ που γνωρίσαμε από το Μπρούσκο.

Η «εκλεκτή» βρέθηκε και πρόκειται για την πολυτάλαντη Δανάη Παππά.

Η μελαχρινή καλλονή έχει σπουδές στο χορό και την υποκριτική, ενώ πριν από χρόνια είχε συμμετάσχει στην εκπομπή «Joy» και έχει εργαστεί ως μοντέλο, αλλά και ως μαζορέτα.

«Με χαρακτηρίζει η θετική μου ενέργεια, η ακαταστασία μου και φυσικά το χιούμορ μου!», δηλώνει η ίδια στον Τηλεθεατή.

Στο μυαλό τους οι δημιουργοί της σειράς είχαν μία συγκεκριμένη κοπέλα και η Δανάη Παππά συγκέντρωνε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνταν για τον ρόλο της κοπέλας που θα παίξει στη νέα αυτή σειρά, η οποία πληροφορίες τη θέλουν να έχει αστυνομική πλοκή, φόνους και εξιχνιάσεις στις οποίες θα πρωταγωνιστούν ζευγάρια πολλών ηλικιών.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, για τις ανάγκες του πρώτου επεισοδίου του «Τατουάζ», έγιναν γυρίσματα στην Αίγινα, την Αθήνα και τα Μετέωρα, ενώ είναι προγραμματισμένο το αμέσως προσεχές διάστημα να γυριστούν σκηνές και στο Λονδίνο.

Λίγο πριν διαμορφώσουμε άποψη για τις υποκριτικές της ικανότητες, συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας εικόνες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που αποδεικνύουν ότι είναι η όμορφη πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά Δανάη Παππά

Δανάη Παππά



Spread the love