Spread the love


Η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την προσωπική της ζωή, αλλά αυτή τη φορά πόζαρε στο φωτογραφικό φακό μαζί με την κόρη της σε μια κοινή τους έξοδο.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Χριστίνα Λαμπίρη έχει γεννηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 1965 (51 ετών) στην Αθήνα, και λύκειο τελείωσε στην Ιταλική Σχολή Αθηνών, ενώ σπούδασε στο BCA College.

Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία, κυρίως με έντυπα και περιοδικά ενώ το 1993 άνοιξε μπροστά της η προοπτική της τηλεόρασης. Η Χριστίνα Λαμπίρη αρχικά, εργάστηκε πίσω από τις κάμερες στον τηλεοπτικό σταθμό «New Channel» στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πολύ γρήγορα έγινε αρχισυντάκτρια της εκπομπής και άκρως απαραίτητη στην ομάδα. Το 2002, η σόλο καριέρα μπροστά από τις κάμερες αυτή τη φορά φάνταζε ελκυστική για τη Χριστίνα Λαμπίρη. Η μεταγραφή της στο «Star» της χάρισε και την πρώτη της καθημερινή εκπομπή με lifestyle και gossip θέματα.

Στο «Star Channel» αρχικά παρουσίασε την εκπομπή «Best Seller» και από το 2002 έως το 2011 παρουσίασε την εκπομπή «Super Star» με αξιοσημείωτη επιτυχία. Συνέχισε την συνεργασία της με τον σταθμό παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Το 2014 παρουσίασε για λίγο καιρό την εκπομπή «eXceL!ent» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 παρουσίασε στο «ETV» την πρωινή εκπομπή του σταθμού με τίτλο Με το καλημέρα. Από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τον Μάιο του 2017 παρουσίασε στο ίδιο κανάλι την πρωινή εκπομπή με τίτλο «La Biri Biri». Την τηλεοπτική σεζόν 2017-2018 παρουσιάζει την εκπομπή «Εμείς».

Επίσης διατηρεί το site www.lifesharing.gr

Πρώτη φορά, παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία τον πατέρα της κόρης της Μαρίσας, αλλά ο γάμος τους δεν διήρκεσε πολύ. Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και κοινοτάρχη Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλο με τον οποίο ζει μια ευτυχισμένη ζωή. Κουμπάρα στο γάμο τους ήταν η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη.

Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη με την 26χρονη κόρη της, Μαρίσα (Μαρία Ισαβέλλα Βουλγαράκη, η οποία έχει τελειώσει τις σπουδές της στην ψυχολογία και την εγκληματολογία, ενώ έκανε το μεταπτυχιακό στο human trafficking) πήγαν στο Μέγαρο Μουσικής το βράδυ του Σαββάτου για να δουν την επίσημη προβολή της ταινίας «Sea sorrow» της Vanessa Redgrav.

Η κόρη της παρουσιάστριας σπουδάζει στο εξωτερικό και όταν είναι στην Ελλάδα προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί. Οι δύο κυρίες κομψά ντυμένες πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Χριστίνα Λαμπίρη Χριστίνα Λαμπίρη



Spread the love