Spread the love


Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες, πρότυπο μόδας, και λαμπερή παρουσιάστρια του «So you think you can dance».. Όταν όμως φοράει μαγιό κεντρίζει τα αντρικά μάτια με την φυσική της παρουσία..

Ένα παλαιότερο βίντεο, στις αρχές του καλοκαιριού, ήρθε να μας θυμίσει την φυσική ομορφιά, αφού η Δούκισσα Νομικού είναι από την αρχή της καριέρας της μια κοπέλα που ποτέ δεν πέρασε απαρατήρητη.

Σχεδόν μετά ένα μήνα που είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και η Δούκισσα Νομικού έδειχνε πιο λαμπερή, πιο ευτυχισμένη και πιο κουκλάρα από ποτέ!

Η κάμερα τότε είχε απαθανατίσει την νιόπαντρη παρουσιάστρια να κάνει το μπάνιο της στο Branco στην παραλία του Πλατύ Γυαλού.

Ηλιοκαμένη, ευδιάθετη και χαλαρή η πρώην Σταρ Ελλάς απόλαυσε την θάλασσα, ενώ πραγματικά ήταν χάρμα οφθαλμών με το μαύρο μπικίνι της. Και μαγιό μπούρκα να φορούσε αυτό το κορίτσι δεν θα ήταν εύκολο να κρύψει την αψεγάδιαστη σιλουέτα του!

Δείτε το site της dutchesss.queen.gr

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί, αλλά και τις φωτογραφίες της:

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Δούκισσα Νομικού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε και τις φωτογραφίες της στην παραλία:

Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού

Δείτε ακόμα:

Δείτε τις διάσημες Ελληνίδες με το πιο όμορφο μπούστο (ΦΩΤΟ)

Δούκισσα Νομικού: Το πιο «καυτό» κορμί στη Μύκονο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποτε η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε τεράστιο στήθος (ΦΩΤΟ)

H Τζούλια Αλεξανδράτου τρέλανε και την Μύκονο (ΦΩΤΟ)



Spread the love