Spread the love


Το καλοκαίρι δεν λέει να τελειώσει και οι κυρίες της showbiz συνεχίζουν τις διακοπές τους στο νησί των Ανέμων. Η άμμος στην παραλία Ψαρρού έπιασε φωτιά από την εκρηκτική της παρουσία, όταν η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με κόκκινο αποκαλυπτικό μπικίνι.

Η κάμερα εντόπισε την τραγουδίστρια καθώς αποβιβαζόταν μαζί με δύο φίλους της από φουσκωτό σκάφος που νωρίτερα την είχε μεταφέρει στα Ρήνεια για να κάνει τις βουτιές της στα τιρκουάζ νερά του μικρού ακατοίκητου νησιού που βρίσκεται κοντά στην Μύκονο.

Στην κοσμική πλαζ η Ελένη επέλεξε μια από τις καμπάνες του Nammos προκειμένου να χαλαρώσει μετά το μπάνιο της και να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της!

Σε κάθε της εμφάνιση τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα για τι η Ελένη έχει όλα τα απαραίτητα σωματικά προσόντα, αλλά και την καλλιτεχνική δύναμη να συγκινεί το κοινό της, όπως του τυχαίους λουόμενους που την χάζευαν να περνάει από μπροστά τους.

Δείτε τη σελίδα της elenifoureira.gr, στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος θαυμάστε τη και σε ορισμένες από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram: Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει να κολάζει με τo κορμί της (ΦΩΤΟ)

Δείτε τα πιο «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ελένη Φουρέιρα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Spread the love