Spread the love


Η Εύα Σαβαγιού είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή barwoman, με απίστευτο Instagram, αφού ποζάρει σαν μοντέλο και πολύ πιο απίστευτο και χυμώδης μπούστο που την κάνει να ξεχωρίζει, με μεγάλη διαφορά.

Μάλιστα όπως καταγγείλει τακτικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, της φτιάχνουν τακτικά ψεύτικα προφίλ.

Είναι μια γοητευτική μελαχρινή κοπέλα, που «γράφει» στον φακό γιατί έχει εκφραστικό πρόσωπο με γλυκά χαρακτηριστικά και σώμα εντυπωσιακό, γεμάτο καμπύλες.

Αυτό την την κάνει να ξεχωρίζει την Εύα Σαβαγιού είναι ότι ενώ δεν είναι μοντέλο εν τούτοις ποζάρει με πολύ χάρη στον φωτογραφικό φακό, και πραγματικά «τρελαίνει» τους φίλους της.

Εντύπωση προκαλεί ότι στο Instagram με μόνο 96 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή από περισσότερους των 102 χιλιάδων follower.

Στον λογαριασμό της στο Facebook δεν αναφέρει καμία πληροφορία για τον εαυτό της, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει περισσότερους από 5.000 φίλους, όποτε δεν δέχεται άλλα μηνύματα φιλίας, αλλά μπορείτε να την ακολουθήσετε όπως κάνουν τα 6.917 άτομα που την ακολουθούν.

Είναι αυτό που λέμε ότι τα καταφέρνει μια χαρά, αφού αυτό το κορίτσι  το αγαπάνε στα social media χωρίς να κάνει και πολλά πράγματα γι αυτό. Μάλιστα η Εύα Σαβαγιού έχει καταφέρει να έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από πολλούς/ες επώνυμους της show biz.

Ακόμα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μας εντυπωσίασε γιατί είναι σέξι χωρίς να προσβάλει τον εαυτό της ή τους φίλους της, γι αυτό συνιστούμε στους αναγνώστες μας να την ακολουθήσουν.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Εύα μας πληροφορεί ότι ενώ μεγάλωσε στη Γλυφάδα, τα τελευταία χρόνια μένει στο Λαύριο, και εργάζεται ως barwoman, γιατί σύμφωνα με δήλωσή της λατρεύει τη δουλειά της!

Όμως, δεν είναι μόνο το «bartending» αφού έχει παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της πληθωρικής Εύας, αλλά και η αισθητική καθώς έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή, καθώς αγαπά τον χώρο της ομορφιάς, στον οποίο και θέλει να δραστηριοποιηθεί.

Μάλιστα, δεν είναι από τα κορίτσια που έχει υπέρ-φιλόδοξα σχεδία για το μέλλον αφού το μόνο που θέλει είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της και κάποια μέρα να μπορεί να συνδυάσει χόμπι και δουλειά!

Πιστεύει ότι μεταδίδει θετική ενέργεια στους γύρω της και τους κάνει να ξεχνούν τον «πόνο» τους, όμως γίνεται κάποιες φορές σκληρή και δεν μπορεί να ξεχάσει εύκολα δυσάρεστα περιστατικά.

Το πιο δυνατό σημείο επάνω της, αναφέρει η ίδια ότι είναι το χαμόγελό της, και υποστηρίζει ότι λατρεύει το φλερτ και πιστεύει ότι γίνεται ακόμη από γνήσια αρσενικά!

Είναι πολύ προσγειωμένη για τον άντρα που θέλει να έχει δίπλα της, καθώς όπως αναφέρει ότι της αρέσουν «οι ψηλοί άντρες, που προσέχουν την εμφάνισή τους και έχουν αυτοπεποίθηση».

Δείτε παλαιότερα αφιέρωμα του Lifeviews.gr στην Εύα Σαβαγιού (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού



Spread the love