Spread the love


Η Έβελυν Καζαντζόγλου τολμά να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της αλλά και να δοκιμάσει νέες τάσεις στο μακιγιάζ της. Το 2005 δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό Playmate κατακτώντας τον τίτλο της «Superstar».

Η Έβελυν Καζαντζόγλουγ γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1985 στη Σκωτία όπου πέρασε και τα παιδικά της χρόνια.

Από την ηλικία των 16 ετών άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία, αλλά τελικά σπούδασε Styling & Image Making στο Λονδίνο, όπου ολοκλήρωσε και μία σειρά σεμιναρίων στο ίδιο αντικείμενο. Το 2005 δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό Playmate κατακτώντας τον τίτλο της «Superstar». Ακολούθησαν συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με ονόματα όπως ο Jean Paul Gaultier (Παρίσι), η Agent Provocateur (Λονδίνο), η Diesel (Μιλάνο).

Το 2008 ανέλαβε τη δική της εκπομπή στο MAD TV, ενώ στις αρχές του 2009 ανέλαβε ραδιοφωνική εκπομπή στο Mad Radio 106,2 μαζί με την Αναστασία Περράκη. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR «Φώτης και Μαρία Live».

Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά για την Έβελυν Καζαντζόγλου, την οποία θα βλέπουν οι τηλεθεατές στο “Νησί της Αφροδίτης” πλέον στο TVONE.

Η τηλεοπτική εκπομπή της «The Blogger» μετακομίζει στο κανάλι του Αρχαγγέλου στην Κύπρο, μεγαλώνει σε διάρκεια και διευρύνεται σε περιεχόμενο. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα αρχές Οκτωβρίου και θα προβάλλεται στη μεσημβρινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν αποφάσισε να προβεί σε μία ακόμα αλλαγή σε ότι αφορά το look της.

Δείτε το στο Facebook το Twitter και το Instagram

Συγκεκριμένα, η Έβελυν θέλησε  από μια εντυπωσιακή ξανθιά να γίνει μια… φλογερή κοκκινομάλλα.

Δείτε ακόμα: Η Έβελυν Καζαντζόγλου βγήκε παραλία και κόλασε τα κύματα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Έτσι, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του hair colorist Νικόλα Βιλλιώτη και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους το αποτέλεσμα.

 

 

 



Spread the love