Spread the love


Πέρα γεγονότος πως η Φαίη Κόικα είναι αεροσυνοδός, άρα μέσα στο τοπ πέντε των φαντασιώσεων του κάθε άντρα, είναι αυτά τα μελιά μάτια και οι καυτές πόζες της στο Instagram που σε υπνωτίζουν.

Είσαι στα 20.000 πόδια, το αεροπλάνο πηγαίνει πάνω κάτω απ’ τις αναταράξεις και εσύ έχεις δαγκώσει την ταυτότητα σου για να σε αναγνωρίσουν αν συμβεί το μοιραίο!

Και εκείνη τη στιγμή γυρνάς το κεφάλι σου και βλέπεις την αεροσυνοδό! Για την ακρίβεια, βλέπεις την Φαίη Κόικα! Σε 3 δευτερόλεπτα τα ‘χεις ξεχάσει όλα. Και πώς να μην το ξεχάσεις, αφού το κορίτσι εκτός από όλα τα άλλα διαθέτει και καυτό Instagram.

Βλέποντας λοιπόν τις φωτογραφίες της στο Instagram αποφασίσαμε να σας γράψουμε για την Φαίη, αφού πρώτα μείναμε… παγωτό με τις καυτές πόζες που ανεβάζει.

«Φαίη, τρέλανέ μας» είναι ένα από τα πολλά αποθεωτικά σχόλια που διαβάσαμε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram. Και διαβάζαμε και διαβάζαμε σχόλια μιας και είχαμε χάσει τις λέξεις μας. Μας τις είχε κλέψει το κορίτσι.

θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα μοντέλου με τα  προσόντα της ωστόσο δεν ασχολείται με τον χώρο της μόδας αλλά είναι αεροσυνοδός.

Διότι πέρα από το γεγονός πως η Φαίη Κόικα είναι αεροσυνοδός, άρα μέσα στο τοπ πέντε των φαντασιώσεών μας, είναι αυτά τα μελιά μάτια που σε υπνωτίζουν και ένα πρόσωπο με έντονα γωνιώδη χαρακτηριστικά που θυμίζει αρχαία Ελληνίδα.

Και εκεί που είσαι έτοιμος να ερωτευτείς τη γλυκιά της γοητεία από το πρόσωπό της και μόνο πέφτουν τα μάτια σου στο σώμα της: ένα κορμί χυμώδες έτοιμο να εκραγεί σαν το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Η καλλονή, ωστόσο, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις σέξι αναρτήσεις της στα social media αφού σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα Φαίη Κόικα

Δείτε ακόμα: Victoria Tzuranova: Η πιο σέξι αεροσυνοδός

Η Καλαματιανή αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας



Spread the love