Spread the love


Το 25χρονο διάσημο μοντέλο Hannah Ferguson περπάτησε στην πασαρέλα της επίδειξη μόδας Etam show κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι στις 26 Σεπτεμβρίου 2017 και το αποτέλεσμα ήταν κορυφαίο. Θαυμάστε το βίντεο και τις φωτογραφίες.

Πολλά διάσημα κορίτσι περπάτησαν στην πασαρέλα , όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, με εκπληκτικής ομορφιάς εσώρουχα, που δεν άφηναν και πολλά στην φαντασία μας..

Όλα τα κορίτσια ήταν εκπληκτικής ομορφιάς, και διέθεταν υπέροχα σώματα, τέλειους γλουτούς, και ολοστρόγγυλες καμπύλες, που όλες τις βαθμολογούμε με δέκα και τόνο.

Θαυμάστε την Hannah Ferguson πρώτα στις φωτογραφίες της, αλλά χαλαλίστε λίγο χρόνο για να δείτε το βίντεο που ακολουθεί, γιατί αξίζει τον κόπο να πάρετε μια γρήγορη, γλυκιά γεύση από την τελευταία λέξη της μόδας.

Η χρυσή ξανθιά είναι ένα από τα πολύ σέξι μοντέλα, που μας αφήνει άφωνους για να τη δούμε να φοράει τα πολύ κομψά της μπικίνι για το 2017 σε μια πολύ «καυτή» φωτογράφηση για το «Sports Illustrated».

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Hannah Ferguson είναι ένα μοντέλο από το San Angelo του Τέξας, των Η.Π.Α.) που γεννήθηκε στις 5 Μάιου 1992, κι έχει ύψος 178 εκατοστά.

Είναι μια κοπέλα με πολύ εντυπωσιακά μάτια και ακόμα πιο εντυπωσιακό κορμί που αξίζει να την χαζέψεις.

Δείτε την Hannah Ferguson στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η Hannah Ferguson στο «Sports Illustrated 2017» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Η Hannah Ferguson τα πέταξε όλα στο «Love» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Hannah Ferguson έχει απίστευτο κορμί που θα λατρέψεις (ΦΩΤΟ)

Hannah Ferguson Hannah Ferguson Hannah Ferguson Hannah Ferguson Hannah Ferguson Hannah Ferguson Hannah Ferguson Hannah Ferguson Hannah Ferguson



Spread the love