Spread the love


Η Χριστίνα αποφάσισε να κόψει τα μακριά και πλούσια μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!

H 27χρονη Χριστίνα σπούδασε μηχανολόγος στο Πολυτεχνείο, εργάστηκε στον χώρο των media και πλέον απολαμβάνει από το χειμώνα έχει παραιτηθεί από την δουλειά της σε εταιρία, γι’ αυτό είχε πάει στον Άγιο Δομίνικιο για να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της Σάκη Τανιμανίδη.

Μία αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η Χριστίνα Μπόμπα η οποία ανανέωσε το look της ακολουθώντας το πιο χαρακτηριστικό trend της φετινής σεζόν. Το μακρύ καρέ. Αποφάσισε να κόψει το μήκος των μαλλιών της, που μετά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο φτάνουν λίγο κάτω από τους ώμους της.

Δείτε τη στο Instagram

Με αυτό τον τρόπο η αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη, εναρμονίστηκε με τις τάσεις της σεζόν, υιοθετώντας έναν πιο κομψό και σοφιστικέ style που της ταιριάζει απόλυτα.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Χριστίνα Μπόμπα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το νέο της look μας έδειξε μέσω Instastories ρωτώντας παράλληλα τη φίλη της αν της αρέσουν τα νέα της μαλλιά.

Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα



Spread the love