Spread the love


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ανοίξει τα φτερά της και κάνει διεθνή καριέρα, αλλά η Ελλάδα θα είναι πάντα η χώρα καταγωγής αυτής της κορμάρας!

Ξεκίνησε σε ηλικία 23 ετών από τα καλλιστεία, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Universe το 2011», συνέχισε με ταξίδια στο εξωτερικό και η επιμονή, το ταλέντο και η ομορφιά της τη οδήγησαν στην κορυφή του μόντελινγκ. Αν και η ίδια έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, με την οποία όμως δεν ασχολήθηκε καθόλου.

Έχει γεννηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 1988 και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η μελαχρινή καλλονή επίσης στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται και με το kickboxing, γι’ αυτό το νου σας μην την «πειράξετε».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, αν και πιο πριν ζούσε στην Αμερική, όπου και εκεί έκανε λαμπρή καριέρα, κάνοντάς μας περήφανους με τις επιτυχίες της.

Πώς να ξεχάσεις την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Και πως να μην της αναγνωρίσεις πως το ταμπεραμέντο της Πατρινιάς το’ χει;

Η Ελληνίδα με τις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις για περιοδικά του εξωτερικού αποτελεί δυνατό χαρτί των σχεδιαστών και δικό μας απωθημένο. Έχει συνεργαστεί με καμπάνιες, editorials, πασαρέλα για κορυφαίους οίκους  όπως οι Dolce & Gabanna και Roberto Cavalli.

Το κορίτσι μας άφησε για τα καλά και χτίζει καριέρα στα ξένα, με το Instagram της να επιβεβαιώνει πως η Ηλιάνα έχει μαγέψει τους πάντες.
Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Μεγάλωσε, ωρίμασε, έφυγε για το εξωτερικό, αλλά εμείς εδώ. Να τη χαζεύουμε στις ωραιότερες πόζες της!

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου



Spread the love