Spread the love


Η πανέμορφη παρουσιάστρια του «ΚΡΗΤΗ TV» έβαλε «φωτιές» το καλοκαίρι και δείχνει έτοιμη για μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα!

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί το φρέσκο πρόσωπο στην τηλεοπτική κοινωνία της Κρήτης και ήδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που την παρομοιάζουν με την Ελένη Μενεγάκη.

Η νεαρή δασκάλα, με καταγωγή από την Πρέβεζα, βρέθηκε στην Κρήτη για να διδάξει, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή το 2013 οπότε και πήρε μέρος στα τοπικά καλλιστεία.

Κάτι το ξανθό μαλλί, τα γαλάζια μάτια κάτι το πληθωρικό μπούστο και κάτι το ταπεραμέντο της, κάτι η έξυπνη φύση της  δεν ήθελε και πολύ να βρεθεί γρήγορα στην τηλεόραση με δική της εκπομπή.

Πλέον, παρουσιάζει το «Καλό Μεσημέρι» στο KΡΗΤΗ TV, μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο στους τηλεοπτικούς δέκτες, όσο και στα social media.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις και άλλες παραγωγές ενώ παράλληλα προέκυψε και το συμβόλαιό της με πρακτορείο στην Αθήνα.

Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν από μόνα τους στην Κρήτη, οπότε και της έγινε πρόταση να κάνει τη δική της εκπομπή, με τα πρώτα βήματα να γίνονται σε ένα μικρό τοπικό μουσικό κανάλι.

Το MY Forma, ήταν το βάπτισμα του πυρός το 2010. Μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα της Κρήτης εκπομπή, της οποίας η ιδέα, επιμέλεια, παρουσίαση ήταν εξ ολοκλήρου δική της ευθύνη.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, της έγινε πρόταση από πολύ μεγάλο κανάλι, να πάει στην οικογενειά τους.

Μόλις λοιπόν ολοκληρώθηκε ο κύκλος του MY Forma, γεννήθηκε το City fresh, στην τηλεόραση CRETA και πλέον όπως είπαμε την περσινή σεζόν το “Καλό μεσημέρι”.

Δείτε ακόμα: Ιωάννα Μαλέσκου: Η όμορφη παρουσιάστρια

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πιο όμορφη παρουσιάστρια της Κρήτης

Απολαύστε τη σε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου



Spread the love