Spread the love


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, γνωστή από την τηλεοπτική «μουρμούρα» έχει ανοίξει τα φτερά για τις ΗΠΑ, όπου ετοιμάζεται να παίξει σε αμερικανική τηλεοπτική σειρά στο πλευρό του Κιάνου Ριβς, ενώ συνεχίζει να ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Πάνου Βλάχου.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (18 Οκτωβρίου 1985) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αλλά και της Δραματικής σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην κωμική σειρά της ΝΕΤ «Ο Θησαυρός της Αγγελίνας» το 2005 ενώ αργότερα, το 2008, συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1, «Λίτσα.com». Το 2009, συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου στο σήριαλ «Εργαζόμενη Γυναίκα», ενώ την ίδια χρόνια έκανε και ένα guest στη σειρά 4. Τη σεζόν 2010-2011, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά «Η γενιά των 592€».

Την σεζόν 2012-2013 παρουσίασε μαζί με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιώργο Βαγιάτα και Λάμπρο Φισφή την stand up comedy εκπομπή «Κάψε το σενάριο» ενώ το ίδιο καλοκαίρι έκαναν και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Τις σεζόν 2013-2015, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Το Σεπτέμβρη του 2017, ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης της ότι θα παίξει στην αμερικανική σειρά «Swedish Dicks» που προβάλλεται στην Αμερική από το κανάλι «Pop TV».

Στο θέατρο, έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος παραστάσεων, με πιο γνωστές τα «Πράματα και Θάματα» (2013-2014) σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, το «Φάντασμα με γόβες» (2014-2015) σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και το μιούζικαλ «Ο Βιολιστής στη στέγη» (2015) σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού.

Στον κινηματογράφο, έχει παίξει σε τρεις ταινίες, οι οποίες είναι «Ο Θάνατος που ονειρεύτηκα» (2010), «Περιπέτεια στο Αιγαίο» (2014) και «Amore mio» (2015) ενώ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στην αμερικανική ταινία «Clyde Cooper» που θα βγει στους κινηματογράφους το 2018.

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Από το 2012, έχει σχέση με τον επίσης ηθοποιό Πάνο Βλάχο και από τα τέλη του 2015, ζουν μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Δείτε τη στο imdb.com

Δείτε τη στο Twitter στη σελίδα της ioannatriantafyllidou.com και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο

Τέλος, δείτε και σε ορισμένες από τις φωτογραφίες της που έχει ανεβάσει η ίδια στην σελίδα της:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο Ιωάννα Τριανταφυλλίδο



Spread the love