Spread the love


Μετά την εξαφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου από τα μέσα ενημέρωσης, θα πίστευε κανείς πως το «άτακτο» κορίτσι του παρελθόντος θα είχε ηρεμήσει.

Μετά την εξαφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου από τα Μέσα, θα πίστευε κανείς πως το «άτακτο» κορίτσι του παρελθόντος θα είχε ηρεμήσει.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει. Η ξανθιά περσόνα που πέρασε από το μόντελινγκ και τις φωτογραφίσεις στο τραγούδι και από το τραγούδι στις ταινίες πορνό, χώρισε από τον σύζυγό της και επέστρεψε στην άστατη ζωή πιο… μάχιμη από ποτέ.

Το ξανθό μοντέλο αξιοποιώντας το επικοινωνιακό του χάρισμα, το καλοκαίρι ανέλαβε χρέη υποδοχής των VIPs και των μεγιστάνων του πλούτου που θα περνούν το κατώφλι του, Santanna, του νέου πολυχώρου all day διασκέδασης στην Παράγκα της Μυκόνου, ο οποίος δημιουργήθηκε από το team του Nice n Easy Group.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Τζούλια στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Παρ’ολα αυτά το κορίτσι δεν ξεχνάει το καυτό παρελθόν της και συνεχίζει να αναστατώνει. Η προκλητικές φωτογραφίες διαδέχονται η μία την άλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις ημίγυμνες πόζες να πρωταγωνιστούν.

Δείτε την στο Facebook το Facebook II το Official Instagram και στο Instagram II

Αχ βρε Τζούλια…

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου  Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου Τζούλιας Αλεξανδράτου  Τζούλιας Αλεξανδράτου

 



Spread the love