Spread the love


Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μια σέξι φωτογράφιση της Κατερίνας Παπουτσάκη και το είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο Instagram!

H Kατερίνα Παπουτσή διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, παρά το γεγονός ότι είναι σύζυγος και μαμά.

Αγαπημένη ηθοποιός με μεγάλη θεατρική και τηλεοπτική θητεία η Κατερίνα Παπουτσάκη είμαι μια από τις πιο γοητευτικές και όμορφες πρωταγωνίστριες!

Με μαθήματα στο κλασικό τραγούδι και το μπαλέτο και με σπουδές στη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου «Ίασμος», η ΚατερίναΠαπουτσάκη δεν άργησε να μπει στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα, κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση το 1999.

Αφού πέρασε από πολλές επιτυχίες, όπως: Κόκκινος Κύκλος, Αέρινες Σιωπές, 10η Εντολή, Επτά θανάσιμες πεθερές, το 2008 πρωταγωνίστησε στη σειρά Έχω ένα μυστικό, ενσαρκώνοντας την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις και εντυπώσεις.

Η Κατερίνα αποδεικνύοντας την αγάπη της για το τραγούδι ερμήνευσε το 2007, μαζί με το συγκρότημα C-Real, το τραγούδι Το άλλο μου μισό, για τις ανάγκες της ταινίας Το φιλί της ζωής, του Νίκου Ζαπατίνα, στην οποία και κρατούσε έναν από τους βασικούς ρόλους.

Την ίδια χρονιά βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πιλαφά από το 2012 και έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να παντρεύτηκε και να έγινε μαμά και να σοβαρεύτηκε αλλά στο παρελθόν μας έχει χαρίσει απίστευτα σέξι αποκαλυπτικές σκηνές.

Ερωτευμένη φουλ με το σύζυγό της περνάει όσες ώρες δεν δουλεύει με το γιο της Μάξιμο που του έχει τεράστια αδυναμία. Ανάμεσα στο προτερήματά της το χιούμορ της και η μεγάλη άνεση να “τσαλακώνει” τον εαυτό της στα social media, αφού πολύ συχνά φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ της αρέσει να … μεταμφιέζεται διαδικτυακά χρησιμοποιώντας διάφορα apps!

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Και επειδή είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μια σέξι φωτογράφιση της Κατερίνας Παπουτσάκη και το είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο Instagram!

Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη Κατερίνα Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη



Spread the love