Spread the love


«Δεν θα εκτιμήσω περισσότερο το “Είσαι έξυπνη”. Η ομορφιά είναι δώρο Θεού», λέει στη συνέντευξή της,  στο περιοδικό Down Town η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη για μια ακόμη φορά ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη και αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο τον Αύγουστο.

Η εντυπωσιακή performer πόζαρε για το εξώφυλλο του DownTown μέσα σε ένα ποτήρι, για τον φακό του Κοσμά Κουμιανου, αποδεικνύοντας πως είναι μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες που γνωρίσαμε ποτέ.

Το σέξι κορίτσι της ελληνικής μουσικής σκηνής ποζάρει για το Down Town και μιλά για τη σέξι πλευρά της και όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη. “

«Δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου. Αρνιόμουν να κάνω ναζάκια. Να δείξω αδύναμη, ευάλωτη. Πλέον έχω μάθει να υποχωρώ σε κάποια πράγματα. Μαθαίνεις μέσα στη σχέση να κάνεις υποχωρήσεις και υπομονή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Όσο για αυτούς που την αποκαλούν σέξι, η Κατερίνα απαντά: «Υπάρχει ωραιότερο κομπλιμέντο να σου κάνει κάποιος από το “Πόσο όμορφη είσαι”; Το ακούω με χαρά και λέω “Ευχαριστώ”. Και όχι. Δεν θα εκτιμήσω περισσότερο το “Είσαι έξυπνη”. Η ομορφιά είναι δώρο Θεού».

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Κατερίνα Στικούδη από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ενώ στο ερώτημα αν μια όμορφη γυναίκα όπως εκείνη, πόσες προτάσεις γάμου μπορεί να είχε δεχτεί από τους άντρες απάντησε:  «Καμία; Μια όμορφη δυναμική γυναίκα ίσως να μην έχει ούτε μια πρόταση γάμου. Νομίζω ότι στο τέλος η ίδια η όμορφη δυναμική γυναίκα θα κάνει την πρόταση».

Δείτε την στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Απολαύστε την στην «καυτή» της φωτογράφιση και όχι μόνο, στο αφιέρωμα που ακολουθεί:

Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη  Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη



Spread the love