Spread the love


Της αρέσει να τραβάει πάνω της τα βλέμματα και δεν σταματάει να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, αφού η Κόνι Μεταξά έχει τέλεια φτιαγμένο στήθος, και κορμί με υπέροχες καμπύλες που της αρέσει να τα δείχνει στους φίλους της.

Η κόρη του Λευτερη Πανταζή, Κόνι Μεταξά ανεβάζει την θερμοκρασία επικίνδυνα, γιατί με τον τρόπο της επιδιώκει να κάνει τους άλλους να την θαυμάσουν για το ταλέντο της να κοιτάζει τον φακό αλλά και για το υπέροχο κορμί της.

Αυτή τη φορά φορώντας τζιν σορτς και ποζάροντας topless κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με τζάκετ προκάλεσε αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό η Κόνι Μεταξά.

Πιο «καυτή» από ποτέ, η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός, την οποία είδαμε στο «Your face sounds familiar», αφήνει τον φακό να κάνει την δουλειά του.

Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει απίστευτα προσόντα και το κυριότερο δεν έχει κόμπλεξ να μας τα παρουσιάζει στο Instagram. Όποιος την ακολουθεί συχνά πυκνά μένει «κάγκελο» με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει, μια και είναι μία από τις ερωτικές γυναίκες που έχουμε στην Ελλάδα.

Η Κόνι Μεταξά, έχει κάνει μεγάλη ζημιά, όπως για παράδειγμα με το τελευταίο της χτύπημα στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου ανέβασε μία φωτογραφία αποκαλύπτοντας το καλοσχηματισμένο της σώμα.

Δείτε την στο Facebook, και το Instagram

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Κόνι Μεταξά από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί με τις τελευταίες, πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό:

Κόνι Μεταξά

Δείτε ακόμη:

Οι πιο εντυπωσιακές κοπέλες, σε μεγάλα αφιερώματα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Spread the love