Spread the love


Η Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου μας έχει τρελάνει τα τελευταία χρόνια με την παρουσία της στο γυαλί. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμα μια Ελληνίδα Θεά που μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας.

Η καυτή μελαχρινή καλλονή Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να απολαμβάνουμε την πορεία της στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη.

Εκεί η στήλη της έχει να κάνει με τα παιδιά, τα οποία, όπως δηλώνει είναι η ζωή της, καθώς έχει τελειώσει παιδαγωγικά για παιδιά ΑΜΕΑ και παρουσιάζει ότι θέματα που έχουν σχέση με την ψυχολογία και το παιδί. Όνειρό της είναι να ανοίξει ένα ίδρυμα για τα παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αποχωρήσει από την τηλεόραση, μια και της αρέσει πολύ.

Η Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου έχει καταγωγή από τον Βόλο και την Θήβα και τώρα μένει στην Δροσούπολη.

Κάπου εδώ θα επικαλεστούμε το δημοτικό τραγούδι που αναφέρει ότι: «Η Θήβα βγάζει όμορφες, η Λιβαδειά αφράτες, ο Βόλος και η Λάρισα ξανθιές γαλανομάτες.»

Τον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να μαγειρεύει και να διαβάζει, ενώ της αρέσουν πολύ και τα ταξίδια.

Πάντως, αν θες να πετύχεις κάπου έξω την 25χρονη, έχεις την ευκαιρία, καθώς τώρα ετοιμάζεται να εργαστεί σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι ως υποδοχή.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι κρατά κλειδωμένο τον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά θεωρούμε ότι έχετε κάθε λόγο να της κάνετε αίτημα φιλίας για να θαυμάσετε τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Η μελαχρινή κοπέλα «βασιλεύει» στον χώρο που μονοπωλούν οι ξανθιές, ξεχωρίζει για το στιλ της, το χαμόγελό της, αλλά και την καλλίγραμμη παρουσία της, που σίγουρα θα γυρίσεις να την προσέξεις.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου  Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου



Spread the love