Spread the love


Απίστευτα σχόλια προκάλεσε η Μαρία Κορινθίου με τις πόζες της σε γνωστό περιοδικό, όπου φωτογραφήθηκε δείχνοντας ακόμη μια φορά το κορμί της χωρίς εσώρουχα. Ξέσπασε κατά των τηλεοπτικών επικριτών της: «Πάντα είχα κ@λο και στήθος» είπε εκνευρισμένη.

Η Μαρία Κορινθίου ενοχλήθηκε από κάποια «κακοπροαίρετα» σχόλια και απάντησε μέσω της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο:

«Εκνευρίστηκα. Όλο αυτό που δέχτηκα είναι ένα είδος bullying από ανθρώπους και εκπομπές που θίγονται με όλα αυτά και ήταν οι πρώτοι που με ειρωνεύτηκαν και άρχισαν να λένε τα χίλια μύρια! Είναι τραγικό να καθόμαστε τώρα και να μιλάμε γι’ αυτό το πράγμα!

Με σχολιάζουν άνθρωποι που με ξέρουν, που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποια είμαι. Και είναι αυτοί που το ξεκινούν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να κάνουν νούμερα, επειδή με έχουν στη μπούκα. Ο λόγος ξέρω ποιος είναι: επειδή δεν έχω κανέναν πίσω στις πλάτες μου. Δεν θα έπρεπε να μιλάνε με τέτοια ειρωνεία άνθρωποι που κάνουν ότι κάνουν. Θα κάτσω να αποδείξω αν έγινε ρετούς στο εξώφυλλο ή δεν έγινε; Σε ποιους; Σε αυτούς που οι ίδιοι το κάνουν;».

Η Μαρία Κορινθίου δηλώνει μάλιστα έξαλλη με τα σχόλια λέγοντας πως πάντα είχε στήθος και κ@λο!

«Η Κορινθίου, 15 χρόνια που την γνωρίζετε, πάντα είχε κ@λο, πάντα είχε στήθος και δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν να αποδείξουν!

Έβγαλα την αρετουσάριστη φωτογραφία και την επόμενη μέρα σχολίαζαν «μαγκιά της, αλλά δεν είναι αρετουσάριστη». Οι βρικόλακες! Μεγάλη ντροπή! Είμαι έξαλλη!

Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

Έχω μια βαρβάτη δουλειά από πίσω μου, το «Γοργόνες και Μάγκες» και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον κ@λο της Κορινθίου και της κάθε Κορινθίου!

Μαρία Κορινθίου

Δεν ενστερνίζομαι τον τίτλο ότι μοιάζω με την Κιμ Καρντάσιαν. Δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω. Μαγκιά μου που έκανα τρία γυμνά εξώφυλλα! Ας το έκαναν αυτοί και ας μην ήταν και σέξι».

Με έχουνε στην μπούκα και ξέρω τον λόγο που το κάνουνε. Δεν έχω κανέναν πίσω από τις πλάτες μου, ότι κάνω το κάνω μόνη μου. Με τη δική μου δύναμη, δική μου εργατικότητα, με το δικό μου μυαλό και προφανώς αυτό ενοχλεί. Υπάρχει χώρος για όλους. Δεν θα έπρεπε να αναφερόμαστε με τέτοια επίθετα και τέτοια ειρωνεία. Θα κάτσω εγώ τώρα να ξεκαθαρίσω εάν έγινε ή όχι ρετούς σε ένα εξώφυλλο περιοδικού; Δηλαδή, σοβαρά μιλάμε τώρα; Αυτό για εμένα είναι επίθεση. Οι βρυκόλακες, γιατί έτσι θα τους πω, έτσι είναι, για να ρουφήξουν αίμα, δεν τους άρεσε, λένε, “αααα, άρα έχει ψεύτικο”(…) Κακώς, ντροπή, μεγάλη ντροπή. Είμαι έξαλλη, να το γράψουν αυτό…”.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook mariakorinthiou collection και στο Instagram

Απολαύστε τη στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Μαρία Κορινθίου: Οι sexy καλοκαιρινές στιγμές της (ΦΩΤΟ)



Spread the love