Spread the love


Η Μαρία Κορινθίου μετά το σάλο που ξέσπασε σχετικά με την φωτογράφησή της για το εξώφυλλο περιοδικού και την αρετουσάριστη φωτογραφία με τα γυμνά οπίσθια αναστατώνει ξανά τους άνδρες ,με εσώρουχα.

Πριν από λίγες μέρες, η φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου σε γνωστό περιοδικό είχε σηκώσει… θύελλα σχολίων, αναφορικά με το photoshop που είχε γίνει να το καλύτερο… αποτέλεσμα. Η απάντηση της ηθοποιού ήταν… άμεση και έδειξε πως δεν… χαμπαριάζει.

Η ίδια απάντησε στους επικριτές της με μία αρετουσάριστη φωτογραφία και κάπως εδώ η συζήτηση σταμάτησε.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Μαρία Κορινθίου από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μάλιστα, προκάλεσε ένα ακόμα καυτό «χτύπημα» στον ανδρικό πληθυσμό, μια και ανέβασε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα, η ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τον αγώνα Race for the Cure που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή. Η πληθωρική ηθοποιός αυτή τη φορά στα πλαίσια διαγωνισμού φόρεσε τα εσώρουχά της, ξάπλωσε στο κρεβάτι και φωτογραφήθηκε με σέξι διάθεση.

Φυσικά τα Likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook mariakorinthiou collection και στο Instagram

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως η ηθοποιός είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Κάποιοι την χαρακτηρίζουν ως την Kim Kardashian της Ελλάδας και κάποιοι άλλοι ως μία άλλη Monica Bellucci.

 

Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου

 

 

 



Spread the love