Spread the love


Η Μαρία Κορινθίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει κανονικά στο «Down Town», αφού ανεβάζει όλο και πιο «καυτές» της πόζες, τώρα που ο άντρας της είναι εσώκλειστος μέσα στο τηλεπαιχνίδι «Survival Secret». Μαρία μας τελείωσες με το μπούστο σου, αλλά και με τους χυμώδεις γλουτούς σου.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός «ξαναχτυπά» αλλά όχι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά με εξώφυλλό της.

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει για λογαριασμό του «Down Town» πιο σέξι από ποτέ με το περιοδικό να την χαρακτηρίζει ως Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν. Η ηθοποιός φωτογραφίζεται με ένα ζιβάγκο και χωρίς εσώρουχο, αναδεικνύοντας το σώμα της.

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται ολόγυμνη, σαν την Kardashian, για το Down Town που κυκλοφορεί σήμερα και ανάβει φωτιές! Η ίδια δηλώνει ετοιμοπόλεμη για την κριτική που θα δεχτεί, ενώ στην ερώτηση του Πάνου Ζόγκα γιατί δεν τολμά να κάνει αρετουσάριστη φωτογράφιση, δηλώνει:

«Εξαρτάται, δεν ξέρω. Όλα τα περιοδικά θα βάλουν φίλτρα, θα βάλουν φώτα, απορώ γιατί κάποιοι άλλοι τα έχουν ενοχοποιήσει όλα αυτά. Και ποιος δεν βάζει φίλτρα, σήμερα; Ακόμα και η Ζιζέλ βάζει φίλτρα όταν φωτογραφίζεται. Όχι»;

Μεταξύ άλλων η Μαρία αποκάλυψε γιατί επιλέγει να φοράει συνέχεια μαύρα, αν είχε πρόταση για το Nomads (ναι είχε), για το αν ο Γιάννης Αϊβάζης γνώριζε από πριν το κόνσεπτ της φωτογράφησής της στο περιοδικό.

Φυσικά μίλησε και για την κόρη της, Ισμήνη, ενώ έκανε και μια πρόβλεψη για τα όσα θα πουν οι κακές γλώσσες σχετικά με την επιλογή να στηθεί στο φακό α λα Kim Kardashian. «Τι να πουν; Ό,τι και να λένε, από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει, δεν δίνω καμία σημασία», λέει η Μαρία.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου

Τέλος, σας παραθέτουμε κάποιες από τις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram με μαγιό και μας εξάπτει την φαντασία μας.

Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου Μαρία Κορινθίου 



Spread the love