Spread the love


Η σχεδιάστρια μαγιό Μαρία Ματσούκα έχει πλέον μπει στο Survival, αλλά ποιος μπορεί να την ξεχάσει ως το απόλυτο «είδωλο» που δειγματίζει πάνω στο κορμί της τα μαγιό που σχεδιάζει. Η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα είναι το κορίτσι που πάντα ήξερε να ξεχωρίζει.

Πριν όμως αναχωρήσει για την παραλία της Κουρούτας, η Μαρία Ματσούκα εξήγησε τους λόγους που είπε το «ναι» στο «Survival Secret», αποκαλύπτοντας τις αντιρρήσεις που είχε ο σύζυγός της και η αδελφή της, Δήμητρα, ενώ η ίδια ήθελε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και τα αγωνίσματα.

«Όταν το συζήτησα με το σύζυγό μου, τον Θέμη, ήταν αρνητικός όσον αφορά τη συμμετοχή μου, καθώς από την ημέρα που παντρευτήκαμε είμαστε κάθε μέρα μαζί και δεν έχει τύχει να αποχωριστούμε. Ακόμα και η αδελφή μου, η Δήμητρα, δεν ήταν ιδιαίτερα θετική. Όταν, όμως, οι άνθρωποι της παραγωγής επικοινώνησαν ξανά μαζί μου, έκανα δεύτερες και τρίτες σκέψεις, το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους και αποφάσισα να πω το “ναι”» εξομολογείται.

«Την περασμένη σεζόν, έβλεπα τα αθλήματα στο «Survivor» και, αν εξαιρέσεις το κομμάτι του ριάλιτι, μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η αδρεναλίνη την ώρα που αγωνίζονταν οι παίκτες. Από την άλλη, έβαζα τον εαυτό μου στη θέση τους και αναρωτιόμουν “Λες να τα κατάφερνα και εγώ;”. Πλέον, μου παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία, προκειμένου να το διαπιστώσω» είπε γελώντας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην αρχή της καριέρας της στην εγχώρια show biz ασχολήθηκε με το τραγούδι, αλλά την κέρδισε τελικά η μόδα, και τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά, και με σχετική επιτυχία με την σχεδίαση μαγιό, που τα πουλάει και διαδικτυακά μέσα από το δικό της site: mariamatsouka.gr

Βέβαια, αρωγός σε αυτή την προσπάθεια ήταν η αδελφή της Δήμητρα, η αγαπημένη μας ηθοποιός, που δεν δίστασε αρκετές φορές να φορέσει τα μαγιό της αδελφής της και να ποζάρει με αυτά τους προσωπικούς της λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Όμως, εδώ που τα λέμε, η Μαρία έχει τη χάρη, και η Δήμητρα το όνομα.

Έτσι, είπαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram για να θυμηθούμε ορισμένες από τι πιο εντυπωσιακές της πόζες με τα μαγιό που σχεδιάζει, αφού αυτό το κορίτσι εκτός από ορισμένες επώνυμες φίλες της που φωτογραφίζονται με τα μαγιό της, μόνη της σηκώνει το κύριο βάρος της προβολής της δουλειά της, αφού το κορμί της είναι πιο «ζουμερό» και καλλίγραμμο από πολλά μοντέλα.

Δείτε τη στο Instagram

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Μαρία Ματσούκα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ)

Γιατί η Δήμητρα Ματσούκα ποζάρει συνέχεια με bikini (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love