Spread the love


Το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ, η πανέμορφη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μας συστήνεται ξανά με «καυτές» πόζες στην Μύκονο, για να θαυμάσουμε το αλαβάστρινο κορμί της. Απολαύστε τη..

Αν και Σεπτέμβριος, οι εγχώριοι celebrities συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Μύκονο κάνοντας τις βουτιές τους στις κοσμικές πλαζ και τις βόλτες τους στα λιθόστρωτα στενάκια.

Ο Κώστας Σόμμερ, λίγο πριν την έναρξη του ελληνικού Survivor στο κανάλι «Εpsilon» του Survival Secret, όπου θα έχει τον ρόλο του παρουσιαστή, ξεκουράζεται στο νησί των Ανέμων στην αγκαλιά της συντρόφου του Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Ο 42χρονος ηθοποιός και η 24χρονη καλλονή ζουν τον έρωτά τους χωρίς να πολυνοιάζονται για το αν καραδοκούν γύρω τους αδιάκριτα βλέμματα.

Άλλωστε δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, αφού δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον.

Η κάμερα τους εντόπισε στο Nammos όπου πήγαν να απολαύσουν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους. Η όμορφη Ναυσικά με το μπικίνι και τις άψογες αναλογίες της ψάρωσε την Ψαρρού αποσπώντας κολακευτικά σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ναυσικά μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ εντελώς τυχαία. Την εποχή που εργαζόταν σε κάποιο καφέ, μια κοπέλα τής πρότεινε να συνεργαστεί με ένα πρακτορείο.

Στην αρχή ήταν αρκετά επιφυλακτική, αλλά γρήγορα έλαβε μέρος σε ένα casting για την πρωινή εκπομπή του Μega, στο οποίο εντυπωσίασε. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της ήταν στο «Πρωινό mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η μελαχρινή καλλονή συνέχισε να εργάζεται ως μοντέλο και έχει συμμετάσχει σε πολλά τηλεοπτικά διαφηµιστικά σποτ, editorial µόδας και φωτογραφίσεις για μεγάλες εταιρείες ρούχων, κοσμημάτων και καλλυντικών, ενώ στη ζωή της έχει μπει για τα καλά και το pole dancing.

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, θαυμάστε τη και σε ορισμένες από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου



Spread the love