Spread the love


Η αγαπημένη μας ηθοποιός Νάντια Μπουλέ τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει όμορφες γυμνές φωτογραφίες της σε διάφορες προσωπικές της στιγμές αποδεικνύοντας ότι έχει υπέροχο σώμα, και έτσι μαζεύει τα κολακευτικά σχόλια των φίλων της.

Η Νάντια Μπουλέ (γεννήθηκε την 1 Οκτωβρίου 1984) τις τελευταίες μέρες έχει «ξυπνήσει» από μέσα της η σεξουαλική της διάθεση αφού συνεχώς φωτογραφίζεται ημίγυμνη και ανεβάζει αυτά τα στιγμιότυπα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες φωτογραφίες αφού είναι πιο χαμηλών τόνων. Δεν γνωρίζουμε τι έχει αλλάξει, και γιατί θέλει να προβάλει αυτή την πλευρά της. Δε μπορεί κάποιος λόγος θα υπάρχει γιατί στην Ελλάδα τίποτα δεν γίνεται τυχαία, άσε που κανείς πλέον δεν πιστεύει στις συμπτώσεις.

Σήμερα λοιπόν αποφάσισε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ακόμη στιγμιότυπο από την μπανιέρα της, η οποία ήταν γεμάτη σαπουνάδες και να αποκαλύψει κάποια σημεία του κορμιού της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η Νάντια Μπουλέ topless στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε στη συνέχεια ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ

Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια εκτός από το να πρωταγωνιστεί στο θέατρο, ωστόσο οι πιο πάνω φωτογραφίες της είναι από το μέσω του οποίου θέλει να προωθήσει ένα αγαπημένο επιχειρηματικό της εγχείρημα.

Μέλι, μαρμελάδα, λάδι, αλάτι και κρασί συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, στη σειρά βιολογικών προϊόντων «B by Nadia Boule», που λάνσαρε διαδικτυακά, κάνοντας την φαντασία των χιλιάδων φίλων της να καλπάζει ανεξέλεγκτα.

Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ

Νάντια Μπουλέ

Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από τότε που έγινε μητέρα ομόρφυνε ακόμα περισσότερο, γλυκαίνοντας όχι μόνο το σώμα της, αλλά κυρίως το πρόσωπό της.



Spread the love