Spread the love


Όσο καλή μπάλα παίζει ο Cristiano Ronaldo τόσο ξέρει και να τραβάει κοντά του τις πιο όμορφες καλλονές, όπως την Nikoleta lozanova, που φήμες τους ήθελαν να περνούν χρόνο μαζί.

Η ερωτική ζωή του Cristiano Ronaldo είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στα νέα των εφημερίδων, γιατί ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει τον τρόπο,  και διαθέτει την απαραίτητη  γοητεία για να τραβάει κοντά τους τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον πλανήτη.

Μάλιστα αρκετά πρωτοσέλιδα εφημερίδων τον εμφάνιζαν τον Φεβρουάριο του 2016 να έχει έρθει σε επαφή με το μοντέλο από την Βουλγαρία Nikoleta Lozanova.

Οι πληροφορίες ήθελαν να την έχει «καμακώσει» βλέποντας φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Instagram και από τότε που άρχισε να μιλάει, αλλά και αυτή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είχε επισκεφθεί τον Ροναλντό στη Μαδρίτη πολλές φορές.

Είναι η πρώην φίλη του πρώην επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι και του πρώην διευθυντή ποδοσφαίρου Valeri Bojinov.

Γεγονός είναι ότι η κοπέλα είναι παντρεμένη, κι έχει ένα παιδί, αλλά δεν πτοεί καθόλου τους αρθρογράφους να την αναφέρουν τακτικά ως πρώην του Cristiano Ronaldo, ακόμα και σήμερα.

Η Νικολέτα Λοζάνουβα (Nikoleta Lozanova) γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1987 στο Πλόβντιβ και το 2006 αποφοίτησε με πτυχίο Οικονομικών από το Γυμνάσιο Konstantin Velichkov στο Plovdiv. Στις 9 Οκτωβρίου 2011, η Nicoleta παντρεύεται τον Valeri Bozhinov, και έχουν αποκτήσει μια κόρη την 1η Απριλίου 2012, που ονομάζεται Nicole.

Το 2006, η Nicoleta συμμετείχε στο διαγωνισμό «Miss Plamete» που διοργανώθηκε από το περιοδικό Playboy, αν και ήταν η πιο νεότερη της συμμετοχής, εντούτοις κέρδισε την πρώτη θέση.

Η Nikoleta Lozanova υπήρξε κατά το παρελθόν το πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες της Cavalli, της Bayer, της Nicole Oliver & Rebecca, της Cliché, της Enigma, της Premium Car, κτλ.

Το μοντέλο έχει κοσμήσει με αισθησιακές φωτογραφήσεις τα εξώφυλλα του Playboy, του FHM, του περιοδικού Maxim, και Love Style.

Δεν υπάρχει θέμα, η κοπέλα είναι Θεά, και την λατρεύουμε μέσα από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media που διαθέτει.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθούν φωτογραφίες της Nikoleta, για να μπορείτε να δείτε κι εσείς γιατί ο Cristiano ήρθε σε επαφή μαζί της. Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί:

Nikoleta Lozanova  Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova Nikoleta Lozanova



Spread the love