Spread the love


Ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες αναμνήσεις φαίνεται πως πέρασε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Η τραγουδίστρια, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ταξίδεψε μέχρι την Μύκονο όπου πραγματοποίησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και χαλάρωσε απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού των ανέμων.

Η ίδια, ενημέρωνε συχνά πυκνά τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευε για τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούσε εκεί.

Δείτε ακόμα: H Πόπη Μαλλιωτάκη μιλάει για το δράμα της

Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, οι φωτογραφίες μοιάζουν το λιγότερο επαγγελματικές καθώς ποζάρει με άνεση μοντέλου δείχνοντας τόσο τις ομορφιές του νησιού όσο και την ίδια με διάφορα σύνολα και μαγιό.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Το μόνο σίγουρο είναι πως το account της μοιάζει με πολλά accounts fashion bloggers αλλά και σταρ του εξωτερικού, ενώ έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον πολλών ξένων λογαριασμών που ασχολούνται με τα ταξίδια και την μόδα.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi, την εντόπισε και μείναμε άφωνοι με το εντυπωσιακό κορμί της και τις τέλειες αναλογίες που διαθέτει πάρα τις δυο γέννες που έχει υποστεί το σώμα της.

Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη Πόπη Μαλλιωτάκη



Spread the love