Spread the love


Δεν είναι λίγες οι φορές που άντρες και γυναίκες έχουν αποκαλέσει τη Ρία Αντωνίου την απόλυτη φαντασίωση, και εκείνη τους το αποδεικνύει. Βέβαια με τις τελευταίες πόζες της στο Instagram, για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνει πόσο «μοιάζει» με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η Ρία Αντωνίου ζει και εργάζεται στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ δεν μας αφήνει να την ξεχάσουμε.

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της εδώ και καιρό. Οι Ιταλοί εκτίμησαν δεόντως τα προσόντα της και πλέον διαπρέπει στην Ιταλία όπου και συνεχίζει τις εκρηκτικές της φωτογραφίσεις στη γείτονα χώρα.

Η Ρία Αντωνίου είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, καθώς συνδυάζει ωραίο πρόσωπο αλλά και μία άψογη σιλουέτα.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Ρία Αντωνίου στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που τα media, την έχουν «παρομοιάσει» με την Τζούλια Αλεξανδράτου, λόγω το ξανθών μαλλιών της, των «γατίσιων» ματιών της, αλλά και με τον τρόπο που ποζάρει και η Ελληνίδα πορνοστάρ.

Μπορεί οι αναρτήσεις στα social media να μην είναι και τόσο συχνές, ωστόσο κάθε φορά που αποφασίζει να μοιραστεί μια εικόνα από την καθημερινότητά της με τους χιλιάδες followers της στο Instagram προκαλείταραχή, όπως και οι τελευταίες της πόζες της στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Δείτε τη στο Twitter στο Facebook  και στο Instagram

Έτσι συνέβη και πριν από λίγες ημέρες όταν η ξανθιά 29χρονη κούκλα, που ζει εδώ και χρόνια στη γειτονική Ιταλία, πόσταρε φωτογραφίες της με μαγιό από μια πλαζ δίχως να διευκρινίσει αν βρισκόταν στην Ελλάδα ή κάπου αλλού και όχι μόνο.

Απολαύστε τις νέες «καυτές» της πόζες, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου



Spread the love