Spread the love


Λύθηκε το μαγιό της, και η Σοφία Χαρμαντά με απαλή και αέρινη κίνηση έδεσε το κορδόνι του bikini της, ενώ πήγε για βουτιές σε πισίνα στη Ρόδο. Είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες που δεν την χορταίνουμε πότε.

Έβαλε το μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι μαγιό της και πήγε να κάνει τις βουτιές της στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμεινε στη Ρόδο.

Με το «υπέροχο» κορμί της τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φτιάχνει το μαγιό της που παραλίγο να της λυθεί.

Η Σοφία Χαρμαντά ασχολείται με το modeling εδώ και λίγα χρόνια, ωστόσο έχει καταφέρει να προκαλέσει πανικό γύρω από το όνομά της. Στο βιογραφικό της έχει πολλές καμπάνιες, όπως του διεθνούς brand Coppertone και της Bioten, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τους καταλόγους επώνυμων ρούχων και κυρίως για μαγιό και εσώρουχα, αφού διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και σέξι κορμιά.

Επίσης, έχει εμφανιστεί ως guest σε αρκετές εκπομπές, όπως οι «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», «Blind taste», ενώ έχει πάρει μέρος και στη στήλη της μόδας του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1. Έχει ανοίξει τα φτερά της για καριέρα στο εξωτερικό, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το καλλίγραμμο μοντέλο με το αθώο πρόσωπο μας εντυπωσιάζει με το κορμί της φορώντας το μαγιό της στις καλοκαιρινές της διακοπές σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

Η Σοφία Χαρμαντά είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο, με στόφα σταρ πρωταγωνίστριας του Γαλλικού κινηματογράφου, και όταν επιλέγει να ποζάρει με μαγιό μας αφήνει να θαυμάσουμε το τέλειο μπούστο της και τα καλλίγραμμα μακριά πόδια της.

Είναι αυτό που λέμε ότι η Σοφία Χαρμαντά είναι το μοντέλο που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα όταν φωτογραφίζεται με το μαγιό της, και εμείς δεν σταματάμε να απολαμβάνουμε την χάρη της.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ανεβάζει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της από τα μέρη που επισκέπτεται, αλλά και επαγγελματικές της, και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να την ακολουθήσεις.

Με περισσότερες από 530 δημοσιευμένες πόζες της έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω από 77.1 χιλιάδες πιστούς ακόλουθους, που της χαρίζουν κάθε μέρα τον θαυμασμό τους με όμορφα σχόλια.

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Σοφία Χαρμαντά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά

Θαυμάστε τη Σοφία Χαρμαντά σε μια παλαιότερη εμφάνισή της στο Ρόδο, εξίσου εντυπωσιακή όσο και η προηγούμενη:

Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά

Ας ρίξουμε και μια ματιά στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, γιατί το αξίζει:

Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά



Spread the love