Spread the love


Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ερωτευμένος με την κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του Σοφία Μαριόλα, που μας την συστήνει. Ο αγαπημένος ηθοποιός ποζάρει μαζί της και δεν κρύβει την χαρά του.

«Με τη Σοφία γνωριστήκαμε όταν από το κοσμικό αβγό ξεπετάχτηκε ο έρωτας. Εν αρχή είναι ο έρωτας! Η γνωριμία μας ήταν ηλεκτρική εκκένωση. Η ενέργεια της Σοφίας Μαργιόλα είναι τόσο θεραπευτική που σκέφτομαι να ανοίξω ένα μεγάλο μαγαζί να έρχονται οι άνθρωποι, απλώς να την κοιτάνε, να παίρνουν την ενέργειά της και να θεραπεύονται», δήλωσε ο ίδιος ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Happy Day.

Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ Στράτος Τζώρτζογλου, είναι τόσο ερωτευμένος που δεν φοβάται τη δημόσια έκθεση με την αγαπημένη του. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξή του, η αγαπημένη του είναι δασκάλα πιάνου και ονομάζεται Σοφία Μαργιόλα.

Μάλιστα, μίλησε για τη γνωριμία τους και αποκάλυψε το διάστημα που είναι μαζί. «Με τη σύντροφό μου που είναι δασκάλα πιάνου γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη όταν έπαιζα στην παράσταση «Αφροδίτη με γούνα». Είμαστε έξι μήνες μαζί. Είναι εξαιρετική κοπέλα», δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Το ζευγάρι πέρασε όλο το διάστημα των καλοκαιρινών του διακοπών σε Σαντορίνη και Κρήτη και οι φωτογραφίες που «ανεβάζει» ο ηθοποιός στα social media δείχνουν ένα ζευγάρι τρελά ερωτευμένο.

Γεγονός που επιβεβαιώνει και ο ίδιος αφού σε μια πρόσφατη ανάρτηση του κάτω από τη φωτογραφία της αγαπημένης του, Σοφίας έγραψε: «Τα λόγια είναι περιττά! Είμαι πολύ ερωτευμένος».

Δείτε την Σοφία Μαργιόλα σε Facebook και Instagram

Δείτε τον Στράτο Τζώρτζογλου στη σελίδα του stratostzo.com στο Twitter, το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα Σοφία Μαριόλα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου παρουσίασε μαζί με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα το βιβλίο «Ο Νόμος της Επιτυχίας» στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.



Spread the love