Spread the love


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την Sommer Ray, αφού το κορμί της και «νεκρούς ανασταίνει» και αυτό το επιβεβαιώνουν περίτρανα τα 16 εκατομμύρια φίλοι της που την ακολουθούν πιστά.

Έχει γεννηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου το 1996 στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από γονείς οικοδόμους, και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κοπέλες μοντέλα του Instagram.

Αρκετές από τις πιο δημοφιλείς της φωτογραφίες την δείχνουν κατά τη διάρκεια της προπόνησής της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό το κορίτσι ξεκίνησε δειλά – δειλά να κάνει την εμφάνισή του στα social media το 2013, όταν δημοσίευσε πολλά βίντεο στο Vine με τη μητέρα της να τραγουδάει και να χορεύει ενώ οδηγεί.

Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία αφιέρωμα στον πατέρα της, που είναι οικοδόμος, στον λογαριασμό της Instagram τον Ιούνιο του 2015, και έχει τρία αδέρφια που τα ονόματά τους είναι Savana, Skylyn και Bronson.

Είναι μια Αμερικανίδα μοντέλο, που αγαπάει την γυμναστική και έχει κάνει τους φανατικούς της φίλους να την «προσκυνούν» αφού το σώμα της είναι μοναδικής ομορφιάς αφού διαθέτει όλα τα πλούσια ελέη πάνω της.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από το προηγούμενο φωτο-αφιέρωμα του Lifeviews.gr στην Sommer Ray μέχρι σήμερα έχει κερδίσει με την αξία της πάνω από τρία εκατομμύρια φίλους μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Αυτό το κορίτσι φαινόμενο, δεν είναι δύσκολο να εξηγηθεί η αλματώδη πορεία της γιατί οι φωτογραφίες της που ακολουθούν αποδεικνύουν ότι τους κέρδισε με το σπαθί της.

Δείτε την σελίδα της: sommerray.me

Ανεβάζει πολύ «καυτές» φωτογραφίες της, ρίχνοντας όλη της την προσοχή της στην πίσω πλευρά του σώματός της, κάτι το οποίο κάνει τους φίλους της να της χαρίζουν απλόχερα Likes και πολλές καρδούλες κάτω από τις αναρτήσεις της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε παλαιότερα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στης Sommer Ray (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray

Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray



Spread the love