Spread the love


Η Στέλλα είναι ένα κορίτσι πειρασμός που μια φορά εάν την δεις τότε χάνεις τα λογικά σου, γιατί δεν θα αντέξεις τόσο ομορφιά πάνω σε ένα γυναικείο κορμί. Λες και ο Θεός μετά από αυτή, έσπασε το καλούπι.

Μην ανοίγεστε πολύ όμως γιατί είναι το κορίτσι της Kristen Stewart, και δεν είναι για τα «νύχια» σας.

Αν πάρεις μερικά βορειοϊρλανδικά γονίδια, τα ανακατεύεις καλά για αρκετή ώρα με κάμποσα κυβικά εκατοστά βελγικού αέρα και στο τέλος προσθέσεις λίγα λίτρα θαλασσινού νερού από τις ακτές της Νέας Ζηλανδίας, κατά 99,9% δεν θα δημιουργήσεις τίποτα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μια μυστική συνταγή με τα προαναφερθέντα συστατικά, η οποία οδήγησε πριν 27 χρόνια στη δημιουργία της Stella Maxwell, ενός από τους αγγέλους της Victoria’s Secret και νυν δεσμός της Kristen Stewart.

Την λένε Στέλλα και είναι τόσο ονειρική που όσα μαχαίρια και αν κρατάς («Στέλλα, φύγε κρατάω μαχαίρι»), αυτή θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε μαζί της, αλλά κάθε φορά είναι και μια νέα εμπειρία γιατί είναι από τα μοντέλο που δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν τα μάταια μας.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Stella Maxwell είναι ένα πανέμορφο μοντέλο με καταγωγή από την Νέα Ζηλανδία, αλλά ζει στο Βέλγιο και κάνει καριέρα σε όλο τον κόσμο.

Η 26χρονη Stella Maxwell γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1991 και έχει ύψος 1,75 μέτρα. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το γλυκό κορίτσι απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, μια που δεν κάθετε καλά, και ζει μια ζωή ονειρεμένη χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με 1,464 δημοσιευμένες φωτογραφίες της εχει καταφερει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 3.2 εκατομμύρια Follower.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Stella Maxwell (ΦΩΤΟ)

Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα Στέλλα



Spread the love