Spread the love


Η Τάρια Μπούρα, αν και στα 45 της χρόνια εντούτοις παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα, και μάλιστα όταν φωτογραφίζετε με bikini τότε έχουμε κάθε λόγο να την θαυμάσουμε ακόμη περισσότερο.

Το κορίτσι της μόδας της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, τώρα είναι μητέρα, έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την show biz, όμως δεν έχασε ποτέ την λάμψη της.

Η αλήθεια είναι πως η εκρηκτική ξανθιά είχε προκαλέσει όλα τα βλέμματα με τις πρώτες της εμφανίσεις στον «Πρωινό Καφέ» στο πλευρό της Ελένη Μενεγάκη.

Ήταν η όμορφη κοπέλα παρουσίαζε την στήλη της «μόδας» και η «εκρηκτική» της παρουσία ανέβαζε κατακόρυφα τον δείκτη της τηλεθέασης. Η απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να αφιερωθεί στην οικογένειά της, μας έκανε να την αναζητούμε μέσα από τα social media που διαχειρίζεται, για να βλέπουμε την εξέλιξη της.

Τώρα είναι μια ελκυστική 45χρονη, αν και μετά τις δύο εγκυμοσύνες της διαπιστώνουμε ότι διαθέτει πολύ όμορφο και καλογυμνασμένο σώμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσέχει πολύ την διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Πιο όμορφη από ποτέ πόζαρε στην παραλία με το μαγιό της και «αναστάτωσε» τους φίλους της που την ακολουθούν στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram.

Μπορεί τα χρόνια να περνούν αλλά αυτό το κορίτσι που λέγεται Τάρια Μπούρα παραμένει διαχρονική αξία.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του lifeviews.gr στην κούκλα Τάρια Μπούρα (ΦΩΤΟ)

Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα

Είπαμε, η Τάρια Μπούρα είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να παραθέσουμε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της που έχει αναρτήσει η ίδια στην προσωπική της σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα



Spread the love